реклама Делікат

Міський голова Черкас Сергій Одарич здивований позицією депутатів міської ради, які не підтримали його ідею, щоб податок від діяльності комунальних підприємств зараховувався до міського бюджету, а потім розподілявся рішенням міськради. Про це він розповів журналістам на сьогоднішньому традиційному брифінгу.

– Міська рада, як представник громади міста, має право визначати, як витрачати прибуток підприємства, якщо він є. До сьогоднішнього дня директори черкаських комунальних підприємств розпоряджалися долею прибутку самостійно. У кращому разі, міську раду інформували, на що витратили кошти. Який би не був чудовий директор, все одно частина прибутку просто проїдається... – запевнив Сергій Одарич.

За словами мера, він і далі наполягатиме на своїй думці. Сергій Олегович переконаний: навіть якщо кошти повертатимуться до комунального підприємства, вони мають повертатися під конкретні завдання.

Нагадаємо, минулого четверга на сесії міської ради депутати ухвалили Програму соціально-економічного та культурного розвитку (ПСЕР) міста на 2013 рік. Вже цього четверга депутати міськради планують затвердити бюджет розвитку, що сформований на підставі ПСЕРу.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100