реклама Делікат

Днями у Корсунь-Шевченківському районному будинку культури пройшов звіт міського голови Михайла Самойленка. В своїй доповіді він зосередив увагу присутніх на питаннях, які найбільш цікавлять жителів міста, а саме: вуличного освітлення, ремонту доріг та тротуарів, вивезення твердих побутових відходів, стану житлово-комунального господарства та інше. Про це інформує сектор з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та ЗМІ апарату Корсунь-Шевченківської райдержадміністрації.

Михайло Романович також ознайомив усіх присутніх із планами розвитку міста на майбутнє (реконструкція центральної площі, перенесення та встановлення над груддя Б.Хмельницькому, відновлення вуличного освітлення, продовження будівництва місць для сміття, придбання сміттєвозів та контейнерів нового типу, завершення реконструкції будинків по вул. Леніна, 17 та вул. Леніна, 21).

Від жителів міста, які прийшли на збори, міському голові було задано ряд запитань та висловлено кілька пропозицій, щодо благоустрою міста та вулично-транспортної мережі. На ці питання було надано позитивну відповідь. Також було порушено і проблему проводового радіомовлення. Не оминули і проблему вартості продуктів у магазинах та ринку міста, зокрема, формування цін на хліб.

В обговорені звіту взяв участь голова районної ради Володимир Рябошапка, представники трудових колективів та громадськості Корсунь-Шевченківського.

Завершуючи свій звіт, міський голова зауважив: «У силу певних обставин не все з того, що намічалося, вдалося реалізувати. Але ми й надалі будемо працювати, вирішувати проблеми нашого міста, щоб у Корсунь-Шевченківському було комфортно як жителям, так і гостям міста».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100