реклама Делікат

Цього року міська влада Черкас має намір відремонтувати покрівлі 9 навчальних закладів та 4 дитячих садків.

Також у планах мерії провести реконструкцію актового залу та фасад ЗОШ № 17, замінити старі вікна на сучасні склопакети в ЗОШ № 2, 10 (початкова школа) 20, 21, 30 та садочках №№ 13, 21, 34, 72, 89. Ці пункти передбачені в Програмі соціально-економічного та культурного розвитку Черкас на 2013 рік.

Окрім того, цього року придбають музичні інструменти для шкіл естетичного виховання на 100 тис. грн. До речі, програма з оновлення інвентарю в музичних школах працює вже кілька років.

Програмою соціально-економічного розвитку заплановано і придбання інвентарю для спортивних шкіл міста. Зокрема, бруси, веслувальні тренажери, татамі для секції з дзю-до, велочеревики, спеціальні велосипедні колеса та інше. Для загальноміських шкіл придбають у спортзали мати.

Серед пріоритетних напрямків – реконструкція 11 спортивних майданчиків у різних мікрорайонах міста. Їх облаштовуватимуть на місці старих майданчиків, які вже давно прийшли у занедбаний стан, повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому.

Довідка

Ознайомитися із Програмою соціально-економічного та культурного розвитку можна на офіційному порталі Черкаської міської ради в розділі «Міська влада – Нормативні документи».

У пошуку документів за реквізитами (слова в тексті) варто набрати «Програма соціально-економічного розвитку». Окрім того, на цьому ресурсі можна ознайомитися з усіма рішеннями міської ради.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100