реклама Делікат

Міський голова Черкас Сергій Одарич має вже близько 5-ти кандидатур на заміну Олександру Радуцькому на посаді директора КП «Дирекція парків». Нагадаємо, контракт останнього закінчується у серпні.

Фото з архіву "Прочерку"

Фото з архіву "Прочерку"


– Саша – хороший виконавець. Поки я ходив з ним, за руку водив, показував, що треба зробити, і контролював, щось відбувалося, змінювалося. Два останні роки я сконцентрувався на інших речах і не побачив ніяких змін чи ноу-хау в діяльності парків, – сказав про Олександра Радуцького міський голова сьогодні під час вранішньої прес-конференції.

Сергій Одарич запевняє: коли посаду обійме нова людина, «ефект буде вражаючим».

– Парки – це така золота жила в плані змін та вдосконалення, що не скористатися цим – це просто гріх, – сказав Сергій Олегович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соратник Одарича обмовився, що Радуцькому «лишилося півроку…» (відео)

Однак назвати наявні кандидатури він відмовився.

– Та ще так далеко до серпня… Хай буде інтрига, – посміхнувся міський очільник та додав: – Там складного немає нічого. Сьогодні там управляють двоє моїх працівників. Загалом опікується парками і виконує щоденну роботу багаторічний керівник господарської частини в усіх виборчих компаніях Олександр Добровольський, а парком 50-річчя з першого ж дня опікується мій колишній керівник охорони черкаського «ДОКу» Василь Карбівничий. Навіть кожен із них може виконувати ці роботи.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100