Вже багато століть поспіль люди переповідають історію про одинокого монаха, який всупереч волі жорстокого тирана вінчав закоханих. Це коштувало йому життя. Він був страчений саме 14 лютого.

Про тирана вже давно ніхто не пам’ятає, а про монаха поголос пішов по всьому світі. Одні кажуть, що це красива легенда. Інші вірять, що так було насправді.

Шановні жителі славного черкаського краю!

День Святого Валентина - особливе свято. Сподіваюся, моє привітання також стане особливим для Вас.  У цей день всі бажають один одному любові, і я хочу побажати всім Вам  випробувати це чарівне почуття. Саме про це почуття  складають вірші поети, йому присвячують оди та балади, саме ним марять і юні діви, і сивочолі мужі.

У день Святого Валентина, всі збиваючись з ніг купують один одному валентинки, квіти, шоколадні сердечка, зізнаються в коханні ... А знаєте, про що я шкодую? Про те, що це свято лише раз на рік. Але ж так хочеться бачити людей щасливими кожен день! Я хочу, щоб всі Ви були щасливими. Щоб і Ви і Вам постійно зізнавалися в коханні. І ніколи, чуєте, ніколи ці слова не втратили свою силу, новизну і щирість!

Дві речі між людьми найбільшого вартують,

Життя й кохання - тіло і душа.

Без духа тіло - прах, його вітри роздують

Й знаку не стане, заросте трава

Так без кохання і життя тьмяніє

Як лист осінній піде в небуття

Щасливий той, хто зрозуміть зуміє

Що лиш Любов - продовження життя.

З повагою до Вас Андрій Крохмаль, депутат Черкаської обласної ради.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100