Голова облдержадміністрації Сергій Тулуб зустрівся з невдоволеним колективом телерадіокомпанії «Рось».

Керівник області запропонував журналістам підготувати та оформити пропозиції щодо питань фінансування і управління ОДТРК «Рось». Фото з архіву ОДА

Керівник області запропонував журналістам підготувати та оформити пропозиції щодо питань фінансування і управління ОДТРК «Рось». Фото з архіву ОДА


Як повідомляли ЗМІ, минулого тижня на адресу голови ОДА, керівництва Держкомтелерадіо та НСЖУ надійшли листи від працівників ТРК, в якому представники обласного телебачення висловили незадоволення ситуацією, що склалася в їхньому колективі. Нагадаємо, у своєму зверненні колектив нарікає, що генеральний директор Лариса Єфремова бездарно керує телекомпанією. «Працівників змушують подавати заяви на звільнення. Прикладом можуть слугувати останні випадки з кількома журналістами, головним бухгалтером та юристом, які звільнилися. Чимало осіб втрачають здоров’я через некомпетентні вимоги Єфремової. Люди масово хворіють, адже у колективі гнітюча, деструктивна атмосфера», – ідеться в листі. (Лист читайте ТУТ).

Фото з сайту ОДА

Фото з сайту ОДА

Реагуючи на звернення журналістів, голова ОДА Сергій Тулуб у понеділок зустрівся із творчим складом та керівництвом телерадіокомпанії. Метою зустрічі було обговорення проблем ОДТРК та спільні пошуки їх розв’язання, інформує прес-служба облдержадміністрації.

«Скажу відверто, мене  схвилювало ваше звернення. Обласне телебачення має бути максимально об'єктивним, висвітлювати найактуальніші теми, що цікавлять сьогодні громадян, відстоювати демократичні та людські цінності. А для цього насамперед потрібна злагоджена і цілеспрямована робота  колективу», – наголосив Сергій Тулуб.

Усі охочі мали змогу особисто висловити свої зауваження, побажання і пропозиції очільнику області.

Читайте також: Гендиректор ОДТРК радить журналісту не закидати «все хорошее» у «ведро с д...» (ВІДЕО)

Поспілкувавшись з журналістами, голова облдержадміністрації доручив своєму заступнику Тетяні Прітченко підготувати розпорядження про створення комісії за участі представників Держкомтелерадіо та працівників ОДТРК, яка розгляне всі звернення; направити лист до Державної фінансової інспекції з проханням перевірити фінансову звітність телерадіокомпанії за 2012 рік.

«Я хочу підкреслити для всіх присутніх: ви єдина команда, на яку покладено велику відповідальність – інформувати мешканців області. І всі труднощі, які виникають сьогодні, ви повинні долати разом, об’єднуючи зусилля і спрямовуючи їх на ефективну роботу, а не лише чекати, що хтось прийде і все вирішить за вас», – підкреслив Сергій Тулуб.

Також керівник області запропонував журналістам підготувати та оформити пропозиції щодо питань фінансування і управління ОДТРК «Рось». Утім, в офіційному прес-релізі про зустріч з колективом немає згадки про керівника ОДТРК Ларису Єфремову, до якої у працівників і виникли претензії.

Фрагмент копії листа, що був надісланий до Національної спілки журналістів України, Черкаської облдержадміністрації та Державного комітету телебачення та радіомовлення України

Фрагмент копії листа, що був надісланий до Національної спілки журналістів України, Черкаської облдержадміністрації та Державного комітету телебачення та радіомовлення України


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100