Голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб сьогодні під час прес-конференції прокоментував суботню акцію демократичних сил Черкащини «Прийшов час діяти», у рамках якої в небо запустили ляльку з його фотографією.

– Це ще одна спроба опозиції хоч якось про себе заявити, хоч якось довести, що вони є, а влада працює проти них. Я думаю, що це був дешевий спектакль, ще одне намагання опозиції налаштувати людей проти влади. Оце і все. Нічого там конструктивного не було, – переконаний Сергій Борисович. – Субота для мене була святковим днем. Я провів його з родиною і друзями.

На думку очільника області, те, що відбулося на площі, ще раз доводить, що влада на Черкащині – демократична, і вона сьогодні налаштована на те, щоб виконувалися всі закони та Конституція України щодо мирних демонстрацій громадян.

– Це ж була мирна демонстрація? Мирна. А де ж їхній мир? То вінки, то якісь опудала... Я думаю, тут нічого мирного немає. Якщо подивитися на діяльність деяких організацій, то бачимо, що вони, пробачте мені, фашистського типу, тобто направлені проти людей. Конкретних людей. Оце я точно знаю. Але ми будемо відповідати, як треба, – згідно чинного законодавства, – запевняє губернатор.

Очільник області вважає, що учасники суботньої акції – люди невиховані.

– Мабуть, щось затьмарило їхній розум, – припускає Сергій Борисович. – Можна по-різному добиватися своєї мети, але де якісь вимоги, де конструктивізм? Де їхні питання? Де їхні намагання сісти разом за стіл обговорити всі проблеми, якщо вони хочуть щось зробити. А оце тільки покричати? Що з цього? Я не бачу тут чогось цікавого. А в своєму житті я багато чого цікавого бачив. Мене їхні витівки не дуже хвилюють.

Крім того, голова Черкаської облдержадміністрації говорить, що завжди в таких випадках ставить свічки своїм ворогам.

– Я кажу: «Боже, прости їх, дай їм здоров’я, бо вони не розуміють, що роблять». У суботу я поставив 5 свічок. Можете побачити це, коли-небудь підіть зі мною, – запросив журналістів сходити разом із ним до церкви Сергій Тулуб.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100