Акціонери ПАТ «Корсунь-Шевченківський маслосирзавод» 27 березня ухвалили рішення ліквідувати підприємство, говориться в оголошенні компанії, опублікованому в газеті «Урядовий кур'єр» 9 квітня. Про це пише видання «Компаньйон».

Згідно з оголошенням, вже призначена ліквідаційна комісія у складі трьох осіб на чолі з керівником заводу Сергієм Решетняком.

Вимоги кредиторів на адресу ПАТ приймаються в письмовій формі протягом двох місяців з дня опублікування оголошення про ліквідацію.

Згідно з даними Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР), станом на третій квартал 2012 року 66,8 % акцій «Корсунь-Шевченківського маслосирзаводу» належало компанії Monteforte Holding Limited (Британські Віргінські о-ви).

У системі розкриття інформації НКЦПФР Корсунь-Шевченківський маслосирзавод повідомляє, що за підсумками 2012 року його зобов'язання становили 7860000 грн, тоді як чисті активи – «мінус» 7836000 грн.

За підсумками 2011 року маслосирзавод отримав 830 тис. грн чистого збитку проти 889 тис. у 2010 році. Чистий дохід підприємства за цей період скоротився на 9,5% і становив 2 140 000 грн.

Довідка:

ПАТ «Корсунь-Шевченківський маслосирзавод» зареєстровано в 1999 році. Підприємство спеціалізується на переробці молока, виробництві сирів, оптовій та роздрібній торгівлі молокопродуктами, яйцями, жирами тваринного походження.

Кредиторська заборгованість підприємства у 2011 році становила 4650000 грн.

Раніше «Корсунь-Шевченківський маслосирзавод», а також підприємства «Вінницямолоко», Світловодський маслосиркомбінат, Канівський маслосирзавод і Монастирищенский молокозавод входили в український холдинг «Клуб сиру».

«Ренесанс Груп» була основним власником «Клубу сиру» з 2007 року, викупивши контрольну частку холдингу у його засновників. У серпні 2009 року вона оголосила про продаж своєї частки в «Клубі сиру» групі інвесторів за участю російської інвестиційної компанії «Велес Капітал».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100