Працівники штабу партії УДАР у 194 окрузі – Олександр Безпрозваний та Юлія Горбачевська – подали до суду на керівника Черкаського облштабу партії з вимогою виплатити зарплату за роботу на виборах-2012.

«Всю виборчу кампанію, ми, працівники штабу УДАР у 194 окрузі, забезпечували супровід та юридичний захист інтересів партії. Спочатку у вільний від роботи час допомагали партії по 3-4 години на день на громадських засадах. Але в серпні керівник Черкаського облштабу партії Віталій Іляшенко попросив, щоб ми всі свого часу приділили роботі в штабі, пообіцявши за це платити зарплату. Часто доводилося працювати по 14-16 годин на добу, але всі працівники штабу дуже відповідально ставилися до роботи і показали кращий в області результат», - наголошується у відкритому листі», - зазначають автори звернення.

«Віталій Іляшенко неодноразово обіцяв погасити перед нами заборгованість: спочатку до 15 листопада, потім - до 1 грудня, ще пізніше - після Нового року. Потім Віталій Іляшенко почав натякати, що ми взагалі нічого не отримаємо, мовляв «ви партійці, з розумінням повинні поставитися до проблем партії». У нас виникає питання - навіщо було обіцяти? Треба було з самого початку сказати, що ви працюйте, але партія вам нічого не обіцяє. А так виходить, що спочатку використовували, а потім обдурили», - зазначили автори листа.

«Тому ми, працівники штабу, подали до Придніпровського райсуду м. Черкаси позов з вимогою до Віталія Іляшенка виконати свої зобов´язання. Ми віримо у Віталія Кличка, але прикро, що його підставляють такі безсоромні люди як Іляшенко», – підсумували автори відкритого листа.

У свою чергу голова Черкаської обласної організації партії «УДАР» Віталій Іляшенко у коментарі «Прочерку» зазначив, що його здивували подібні звинувачення.

– Позовну заяву ми не бачили. Як потім з’ясували, щось таки було подано в суд, та з текстом заяви нас так і не ознайомили. В цілому ж поширену інформацію розцінюємо як провокацію на партію «Удар». Дуже шкода, що в таких провокаціях беруть участь колишні активісти нашого штабу. Більшість же активістів, що працювали у нашому виборчому штабі, зараз є членами партії і активно допомагають розбудовувати партію, – зазначив Віталій Іляшенко.

За словами пана Віталія, він взагалі здивований, як можна вимагати від партії кошти, якщо ніяких трудових відносин з людьми не було.

– В цілому ж ми найбільшу увагу на виборах приділяли 194-му штабу. І якщо в нас з’являлися ресурси, то спрямовували їх насамперед на цей штаб, оскільки тут було найважче. Думаю, що тепер просто в когось закінчились гроші, людям ліньки йти на роботу працювати і вони вирішили по вимагати гроші з Іляшенка, – зауважив Віталій Іляшенко.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100