Голови Черкаських комітетів самоорганізації населення написали листа до голови ОДА Сергія Тулуба та до Президента України Віктора Януковича з проханням «припинити політичні чварі», які на сьогодні відбуваються у місті. Лист виклав у соціальній мережі «Фейсбук» голова КСН «Луначарський» Руслан Зоря.

У листі йдеться про те, що «політичні ігрища» заважають працювати КСНам, адже новостворена більшість під час останньої сесії міськради не проголосувала за зміни до бюджету.

«Цим рішенням передбачалося фінансування на комітети самоорганізації населення, ямковий ремонт доріг, облаштування освітлення, заробітну плату працівникам швидкої медичної допомоги, ремонт шкіл і садочків, придбання медичного обладнання» – йдеться у листі.

Також голови КСН зазначають, що провели вже чимало зустрічей з жителями мікрорайонів.

«Їх турбувала не політика, а зовсім інші питання: чи буде у їхньому дворі освітлення? Коли встановлять дитячий майданчик? Чи відремонтують тротуар і дорогу? Що нам відповідати людям? Що нам казати тим, хто хоче перебувати на комфортних вулицях, жити у чистих під’їздах, гуляти з родиною та дітьми у доглянутому парку, їздити на відремонтованих і освітлених дорогах або на комфортному громадському транспорті?» – запитують у Президента голови КСН.

На їхнє переконання, «політичні ігри призводять лише до деструктиву і заважають продуктивній роботі».

Для збільшення натисніть на картинку

Для збільшення натисніть на картинку


«Очевидно, що амбіції окремих лідерів фракцій шкодять нормальному розвитку міста, штовхають очолювані ними сили на шлях конфлікту. Адже страждає насамперед громада міста. Ми пропонуємо Вам втрутитися у цю ситуацію і припинити ці політичні чвари» – пишуть голови КСН.

Під листом підписалися голови семи самоорганізацій населення.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100