реклама

реклама

Один із лідерів Об'єднаної опозиції на Черкащині Максим Поляков заявляє, що на охочих приїхати до Черкас завтра, 25 квітня, підтримати акцію «Вставай, Україно!» здійснюється шалений тиск. Про це інформує прес-служба обласної організації політичної партії «Фронт змін».

– Усім перевізникам дали жорстку вказівку, щоб жоден автобус не виїхав із району і приїхав до Черкас, – повідомляє Максим Поляков.

За його словами, обласна влада готує сценарії перешкод акції. Імовірно, знову вдаватимуться до перевірених методів – провокацій.

– Маємо інформацію, що всі силові структури активізовані Тулубом для перешкоджання акції в Черкасах, – говорить Максим Поляков. – Готується план до провокацій на кшталт тих, які були два тижні тому, коли Тулуб організував провокацію у футболках із образливими написами.

За словами голови обласної організації «Фронту змін» Наталії Старікової, охочих приїхати із районів і міст Черкащини та підтримати акцію «Вставай, Україно!» – немало.

– Багато людей підходять до наших наметів, просять допомогти доїхати, – повідомляє Наталія Старікова.

Нагадаємо, акція «Вставай, Україно!» за участі лідерів опозиції Арсенія Яценюка, Олега Тягнибока та Віталія Кличка відбудеться в Черкасах 25 квітня. Піша хода розпочнеться о 17.00 від пам'ятника Богдана Хмельницькому по бульвару Шевченка до Соборної площі, де пройде народне віче.


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100