реклама

реклама

Уже завтра в. о. міського голови Черкас Віктор Горкун збереться разом з представниками усіх фракцій, аби вислухати їхні пропозиції щодо персонального складу нового виконкому. Про це він повідомив під час сьогоднішньої прес-конференції.

Нагадаємо, сьогодні міського голову Черкас Сергія Одарича відправили у відставку. Разом з ним свої повноваження мають скласти і члени виконкому.

Хто увійде до нового виконавчого комітету – невідомо. Голова фракції «Партія регіонів» у міськраді Ігор Мельников запевнив, що «регіонали» готові співпрацювати з усіма фракціями. Щоправда, «вільних демократів» у його переліку не було…

– Ми готові працювати з фракціями «Батьківщина», «УДАР», «Фронт змін», «Черкащани» для подальшого покращення життя у нашому місті, – прокоментував Ігор Петрович.

Натомість депутат Олександр Радуцький сказав, що «Одарич достойно провів сьогоднішню сесію».

– Людина вже пішла у відставку. Він опікувався цим містом 6 років, витратив чимало часу. Хочеться подякувати міському голові за те, що він 6 років був мером міста Черкаси, – сказав колишній соратник Одарича, а тепер – один із його найбільших опонентів – Олександр Радуцький.

Водночас депутат Володимир Мамалига вже вирішив, якими якостями мають володіти нові члени виконкому.

– Майбутні критерії вибору членів виконкому – це їхні професійні якості. Всі політичні сили будуть представлені у виконкомі, незалежно від того, при владі вони чи в опозиції. Буде все нормально. Ми – черкащани і, передовсім, нас турбує життя міста, – красномовно проголосив Володимир Мамалига.

Водночас вже сьогодні голова фракції «Батьківщина» Максим Булатецький заявив, що не впевнений, що представники його політичної сили увійдуть до виконкому.

– Політично – це неправильно і неможливо. Але я думаю, ми візьмемо зобов’язання впливати на рішення, які ухвалюватиме виконавчий комітет, готувати свої пропозиції… Тому що ми були відстороненими від цього процесу, – вважає Максим Миколайович.

За словами Горкуна, у місті є чимало невирішених проблем, тому, можливо, вже на п’ятницю він призначить сесію міськради. Серед перших питань – зміни до бюджету.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100