реклама

реклама

Про підготовку області до проведення Євро-2012 розповів голова облдержадміністрації Сергій Тулуб 20 січня під час прямого ефіру на обласному радіо.

– Євро-2012 – це випробувальна подія для всієї нашої держави, – відзначив керівник області, додавши, що Черкащина теж активно готується до його проведення: У нас є декілька проектів, які ми плануємо реалізувати в області, використовуючи наявні можливості та ресурси.

Зокрема, вже розпочата і триває робота щодо створення туристичного комплексу в місті Каневі, опрацьовується питання щодо будівництва автобану Київ-Канів-Черкаси по правому березі Дніпра для того, аби туристи, які приїжджатимуть до Києва, мали змогу оглянути історико-культурні місця Черкащини.

За словами губернатора, у планах роботи влади і відновлення річкового порту міста Черкаси та аеропорту, над чим сьогодні активно працюють фахівці.

Також в області ведеться посилена робота по відновленню діяльності черкаської футбольної команди, створено відповідний комітет зі сприяння розвитку професійного футболу, який координує різні напрямки цієї роботи. Завдяки вжитим заходам, у відповідних інстанціях було зареєстровано громадську організацію футбольний клуб «Славутич» міста Черкаси. Згідно з регламентом Федерації футболу України в листопаді 2010 року було надано офіційну заявку на проходження ліцензування клубу.

На центральному стадіоні міста Черкаси для клубу виділені приміщення і розпочато капітальний ремонт роздягалень, прес-центру та фасадної частини головної будівлі. У березні планується розпочати ремонт веж освітлення.

Крім того, наразі, спільно з міськвиконкомом вивчається питання щодо будівництва спортивного комплексу в м. Черкаси, одним з проектів якого є льодовий палац.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Нагадаємо, що у червні минулого року припинив своє існування черкаський футбольний клуб «Дніпро». У президента Альберта Залялутдінова закінчилися гроші. Усі спроби вирішити питання виявилися марними. Клуб на той час лідирував у чемпіонаті й претендував на вихід у першу лігу.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 Санитар 25.01.2011 17:37
Судя по первым итогам широко разанонсированн ой программы реформаторов...Черкаский стадион останется без раздевалок вообще :cry: Хорошо хоть уже ликвидированы все застройки в береговой линии Днепра 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Станиславский 25.01.2011 14:14
М-дя... Все что нужно для Евро-2012 - это роздягальни для захолустного клуба :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Санитар 25.01.2011 13:31
Аэропорт, речной вокзал уже запустили в эксплуатацию, дороги чуть хуже автобанов построили, теперь можно и за раздевалки на стадионе взяться :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100