реклама

реклама

Найближчим часом у Черкасах презентують новий склад футбольного клубу «Славутич». Про це повідомив голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб.

Нагадаємо, що у червні минулого року припинив своє існування черкаський футбольний клуб «Дніпро». У президента Альберта Залялутдінова закінчилися гроші на його утримання. Клуб на той час лідирував у чемпіонаті й претендував на вихід у першу лігу.

Нині в області ведеться робота по відновленню діяльності черкаської футбольної команди.

– Сьогодні досягнуто домовленості і КП «Центральний стадіон» надало в оренду приміщення для ФК «Славутич» під офіс, там проведено значні ремонтні роботи. Найближчим часом планується реконструкція світлового табло та самої будівлі стадіону. Уже затверджено кошторис на утримання команди, – повідомив Сергій Тулуб.

За словами губернатора, зараз відбувається ліцензування ФК «Славутич».

– Вже у квітні клуб розпочне грати в аматорській лізі Чемпіонату України, а потім, наприкінці липня, – у другій лізі серед професіоналів, – зазначив Сергій Тулуб.

Губернатор звернувся до вболівальників із проханням допомогти визначитися з кольорами, емблемою та символікою клубу.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 вова 26.02.2011 13:55
нада хоть чем то отличатся.лутше оранжевый с чорним
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Окуліст 17.02.2011 15:36
Цитую док:
Звичайно, кольори мають бути біло-блакитні.... :lol:

У футболі кольори - до спини і навіть нижче спини! Фани ФК "Шахтар" з його помаранчевими кольорами у політиці готові були весь світ порвати за ПР, а "Динамо"(Київ) з його традиційним біло-блакитним прапором свого часу мегаактивно підтримав Помаранчеву революцію.
Якщо кольори "Славутича" спробують підганяти під політику - тільки зайвий раз продемонструють своє дуболомство -тількзайвпродем онструють
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 док 17.02.2011 15:21
Звичайно, кольори мають бути біло-блакитні.... :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100