реклама

реклама

Футбол - улюблена гра Сергія Тулуба

Футбол - улюблена гра Сергія Тулуба

Новостворений черкаський футбольний клуб «Славутич» увійшов до Професійної футбольної ліги. Таке рішення прийняла Центральна Рада ПФЛ, засідання якої відбулося 20 червня.

Крім черкаського футбольного клубу, до складу ПФЛ увійшли «Севастополь», «Одеса», «Макіїввугілля» (Макіївка), «Украгроком» (Головківка), «Реал-Фарм» (Южний). Про це інформує офіційний сайт ПФЛ.

Нагадаємо, що відновити діяльність черкаської футбольної команди в області зобов’язався голова ОДА Сергій Тулуб. ФК «Дніпро», що існував в області раніше, припинив торік своє існування через брак фінансування.

«Є футбольний клуб, є конкретні плани щодо його розвитку», – говорив місяць тому під час першого бойового хрещення ФК «Славутич» Сергій Тулуб.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Віктор 22.06.2011 19:29
Ото прогнулись так прогнулись!
"Професійна" ліга? Так Тулуб тепер професійний футболіст? А якого дідька тоді він досі працює в ОДА? Хай тепер ходить на 8-годинні футбольні тренування і не претендує на посаду керівника області.
Або нема чого влаштовувати примусові клоунади на тему "Тулуб в доску свій чувак". І не плювати в лице тим футболістам які членство у цій лізі заробляли кров’ю, потом і роками тренувань.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Олександр 22.06.2011 19:25
Народилася і тихенько *помре*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100