4 травня відбулось серйозне бойове хрещення команди ФК «Славутич» – на Центральному стадіоні обласного центру було відкрито Чемпіонат України з футболу серед аматорських команд. У першому турі чемпіонату зустрілися черкаський ФК «Славутич» і ФК «Діназ» (м.Вишгород, що на Київщині).

Фото прес-служби ОДА

Фото прес-служби ОДА


Перша зустріч у рамках чемпіонату України серед аматорських команд закінчилась з рахунком 1:0 на користь господарів поля. Переможний гол у ворота суперників забив нападник «Славутича» Олег Гопка.

Участь ФК «Славутич» у чемпіонаті України серед аматорських команд є етапом підготовки до його виступу у другій лізі сезону 2011-2012 років, повідомляється на офіційному сайті ОДА.

– Все, що ми обіцяли минулого року в рамках програми «Будуємо нову Черкащину» для розвитку спорту в регіоні, ми зробили. Є футбольний клуб, є конкретні плани щодо його розвитку. Сьогоднішня участь ФК «Славутич» у аматорській лізі – це перший етап щодо підготовки клубу до його участі у професійному футболі, – зазначив під час виступу голова облдержадміністрації Сергій Тулуб, відкриваючи захід.

Губернатор окреслив найближчі кроки щодо облаштування Центрального стадіону обласного центру. Це створення належних умов для футболістів та організації різноманітних спортивних заходів – облаштування роздягалень, реконструкція доріжок та освітлення, заміна інформаційного табло тощо. Відразу після закінчення урочистої частини відкриття чемпіонату він подарував «Славутичу» новий автобус «Неоплан».

– Перша гра – перший екзамен черкаських футболістів у чемпіонаті. Тим паче, що останні чотири роки серйозних футбольних команд на Черкащині, які б стимулювали розвиток футболу в регіоні, просто не існувало, – звернувся з напутнім словом до своїх вихованців та черкаських уболівальників віце-президент ФК «Славутич» Володимир Ходак.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Fagot 05.05.2011 17:00
Яке відношення має футбольний клуб "Славутич" до розвитку масового спорту? :zzz Адже в БІДНІЙ країні - це взаємовиключаюч і речі. Або сотні тисяч бюджетних коштів вкласти в клуб "Славутич" на утіху пану Тулубу, або відремонтувати спортивні зали в дитячих спортивних школах, закупити хоча б елементарне знаряддя. Міліонер Тулуб, не питаючи нас, вибрав футбольний клуб. :zzz :zzz Дійсно психологія арабського шейху..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100