реклама

реклама

Команда міського голови Черкас Сергія Одарича домагатиметься відставки голови Черкаської облдержадміністрації Сергія Тулуба через його тиск на депутатів міськради. Про це повідомив «Газеті по-українськи» голова фракції «Вільні демократи» в Черкаській міськраді Олег Ліходькін.

– Зараз ми сконцентруємо свої сили на тому, щоб домогтися відставки Тулуба, тому що він керує всіма цими політичними процесами. Він організовує тиск. Якщо не буде цієї людини – не буде і тиску, говорить депутат. – Тамара Вороніна (депутат Черкаської міськради від партії «Вільних демократів», – ред.), яка була відсутня на сесії через тиск, на межі того, щоб скласти повноваження, аби не брати участі в цих політичних заколотах. Поки що ми намагалися публічно закликати до зняття Тулуба президентом. Ми продовжимо надалі проводити зустрічі з виборцями, але більш активно й конкретно роз'яснювати ситуацію, яка відбулася. Також звернемося до президента, щоб він дав оцінку цим діям.

«Вільні демократи» звернуться до органів центральної влади щодо відставки Тулуба.

– Сьогодні губернатору підпорядковуються правоохоронні органи. І те, що сьогодні відбувається безкарність у ситуації з футболками і незаконний обшук у Ніни Набокіної (депутат міськради, – ред.). Ми звернемося з проханням втрутитися президента, міністра внутрішніх справ тощо, – наголосив Ліходькін.

За його словами, попри публічну опозиційність, «Вільні демократи» не будуть брати участі в акції «Вставай, Україно!».

– Тут двояка позиція: опозиційні сили більш широко ставлять питання – відставку уряду, президента. Але Одарич сказав, що сьогодні ми домоглися досить успішної взаємодії з президентом, Кабінетом Міністрів у реалізації програми розвитку Черкас. Ми нарешті одержали дозвіл і змогли випустити облігації на капітальний ремонт доріг. При уряді Тимошенко ми не могли зробити цього. Є розуміння і підтримка у реалізації програми енергозберігаючих технологій тощо, – підкреслив Ліходькін.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100