реклама

реклама

Депутат Черкаської обласної ради Любов Майборода вважає призначення Ольги Сисоєвої виконувачем обов’язків директора обласної філармонії наругою над професійним, досвідченим та цінним контингентом закладу.

– Я, звичайно, бажаю Ользі Сисоєвій всього найкращого, але ж вона не має досвіду, тому повинна була відмовитися від посади, щоб не ганьбити себе і місто, – переконана Любов Володимирівна. – Я маю вибачитися за наругу перед Олександром Дяченком, перед колективами філармонії, драматичного театру, музичних шкіл, які зверталися до мене з проханням призначити пана Дяченка директором філармонії.

Нагадаємо, що Любов Майборода ще в грудні минулого року надсилала звернення до голови Черкаської облдержадміністрації Сергія Тулуба з проханням призначити Олександра Дяченка директором філармонії. Олександр Миколайович виконував обов'язки директора рік із дня звільнення попереднього керівника Антанаса Петраускаса.

За словами депутата, в Ольги Сисоєвої немає елементарного виховання і вона не вміє себе поводити.

– Я раджу їй почитати класичну літературу і відмовитися від посади, щоб не ганьбитися, – ще раз наголосила Любов Майборода.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100