реклама

реклама

Екс-мер Черкас Сергій Одарич запевняв учора журналістів, що має докази факту перебування екс-начальниці бюджетного департаменту Наталії Джуган у нетверезому стані на робочому місці.

За його словами, сталося це в останній банківський день року, коли проводилися усі платежі.

– Протягом кількох днів я домагався від міністерства фінансів, щоб ми отримали підкріплення від казначейства. І ми його отримали – це нечувана сума – 13 мільйонів, яка дала нам змогу закрити майже всі заборгованості, які у нас були перед підрядниками: по ремонту дахів, шкіл, доріг тощо, – розповів колишній міський голова.

Саме тоді йому й знадобилася допомога начальника департаменту бюджетної політики.

– І в цей момент, коли я отримую інформацію, що нам ці кошти перераховують, лишається буквально три години на те, щоб оформити усі платіжки, адже ми не знали наперед, скільки отримаємо. Тут необхідно включатися, робити документи… Викликаю директора департаменту – а вона приходить до мене вже «на вєсєлє», з душком… – розповів Сергій Одарич.

Опісля, запевнив екс-мер, він одразу покликав керуючого справами та відділ кадрів, аби зафіксувати факт порушення – розпиття алкогольних напоїв на робочому місці.

– Після цього Наталія Володимирівна просто щезла, втекла, причому поза пропускною системою, адже її картка так і не була відмічена. Якимось чорним ходом вислизнула з міськвиконкому… – сказав Сергій Одарич.

За його словами, це було вже не перше порушення Джуган. До цього двічі за порушення вона вже залишалася без премії. На запитання журналістів про те, як він може підтвердити факт розпиття алкогольних напоїв Наталією Джуган, Сергій Олегович відповів:

– Є свідки, які з нею пили. На жаль…

Також мер у відставці розповів, як розпрощався з колишньою начальницею бюджетного департаменту.

– Враховуючи те, що вона мала великий стаж роботи, не так багато претензій по роботі у попередні роки, ми домовилися, що розійдемося без запису у трудову книжку, за згодою сторін. Я ще їй дав два тижні, щоб вона могла собі знайти роботу, – сказав Сергій Одарич.

Насамкінець він пояснив, чому про причини звільнення почав говорити лише зараз:

– Пішли запитання і претензії до мене щодо її звільнення. Я не вважаю, що у цій ситуації маю за щось виправдовуватися. Спроба розійтися «полюбовно» відбулася, але враховуючи, що в подальшому це послужило тому, що один з членів команди «вільних демократів», її чоловік, Олег Стадник зрадив нас, я мусив пояснити громадськості, чому це відбулося, – пояснив екс-мер.

Нагадаємо, сама Наталія Джуган у коментарі «Прочерку» сказала, що звільнилася у зв’язку з переходом на нову роботу.

– Я звільнилася з посади начальника департаменту бюджетної політики міськвиконкому за згодою сторін у зв’язку з переходом на роботу в черкаську державну податкову інспекцію. Тож коментувати висловлювання Сергія Одарича мені важко. Розумієте, людина після відставки ображена на весь світ і тепер розповідає усілякі нісенітниці про людей, зокрема, про мене і мого чоловіка, – зазначила Наталія Джуган.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100