Колишній начальник департаменту бюджетної політики Черкаського міськвиконкому Наталія Джуган здивована заявами екс-мера міста Сергія Одарича стосовно причин її звільнення.


– Я звільнилася з посади начальника департаменту бюджетної політики міськвиконкому за згодою сторін у зв’язку з переходом на роботу в черкаську державну податкову інспекцію. Тож коментувати висловлювання Сергія Одарича мені важко. Розумієте, людина після відставки ображена на весь світ і тепер розповідає усілякі нісенітниці про людей, зокрема, про мене і мого чоловіка, – зазначила у розмові з «Прочерком» Наталія Джуган.

За її словами, раніше вона з більшою повагою ставилася до Сергія Одарича і сподівалася, що він зробить щось для міста. Проте нині вона в ньому розчарована.

– Що тут скажеш, коли Сергій Одарич каже, що хоче звільнити мого чоловіка через його приналежність чи неприналежність до певної політичної групи. Люди повинні обіймати посади насамперед завдяки своєму професіоналізму, а не партійності. А він став оточувати себе людьми непрофесійними, – зазначила Наталія Джуган. – Стосовно нової команди, яка прийшла в міськвиконком, то я сподіваюся, що вони змінять ситуацію. Я 21 рік займалася бюджетом міста. Протягом цього часу спілкувалася з багатьма людьми, зокрема, і з депутатом Віктором Білоусовим, який нині виконує обов’язки міського голови. Це цілком адекватна і прагматична людина.

Нагадаємо, 10 січня Наталія Джуган звільнилася з посади начальника департаменту бюджетної політики Черкаського міськвиконкому за згодою сторін.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100