реклама

реклама

Директор КП «Інститут розвитку міста» Микола Бондаренко здивований підозрами, які висловив заступник міського голови Черкас Павло Карась, нібито він може бути причетним до вимкнення онлайн-трансляції в інтернеті під час засідання виконкому. Про це Микола Бондаренко сказав в коментарі «Прочерку».

– Наше комунальне підприємство має договір на обслуговування інформаційних технологій. І останні два роки не було жодного виконкому, який би не транслювався в інтернеті. Щоразу засідання дивляться близько 150 людей. Більшість – це працівники міськради. Тож як тільки камера перестає працювати, мені одразу телефонують. Так було й цього разу. З’ясовуючи причину відключення відеокамери, я дізнався, що відео трансляцію відключив працівник департаменту управління справами за розпорядженням начальника відділу з питань роботи виконкому Жанни Гаврилової. А вона стверджує, що їй таку вказівку дав виконуючий обов’язки мера Віктор Білоусов. Тож я не боюся службових перевірок, про які говорить заступник мера Павло Карась, адже всі заходження і відключення на сервері фіксуються комп’ютером. До речі, я намагався обговорити це питання з Павлом Карасем, проте він не відповідає на дзвінки, – зазначив Микола Бондаренко.

За словами Миколи Бондаренко вранці одразу після виконкому він пояснив ситуацію першому заступнику мера Вікторі Беззубенку.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100