реклама

реклама

«14 травня відбулось попереднє судове засідання у справі за моїм позовом до Сергія Одарича. Проте на нього ані екс-мер, ані його представники не з’явилися, хоча судом задокументоване отримання відповідачем 4 травня офіційного повідомлення про дату і час проведення», – інформує депутат Черкаської міськради від ПР Сергій Отрешко.

«Досить дивно, адже кількома днями раніше Сергій Олегович радів тому, що на нього подають до суду, бо там «під час судового засідання кожна сторона зможе пред’явити свої докази». До речі, суд в своїй ухвалі пропонував відповідачу «подати письмові заперечення проти позову, з посиланням на докази, якими вони обґрунтовуються». То, можливо, Одаричу бракує саме доказів, якщо він не з’явився на засідання? Чи тепер слід чекати появи від нього заяв про те, що повідомлення було отримане не ним, чи були інші «об’єктивні» тому причини? Час покаже. Розгляд справи по суті призначено на 31 травня», – йдеться в прес-релізі громадської організації «Рідне місто Черкаси».

Нагадаємо, предметом позову Сергія Отрешка стала інформація, поширена екс-мером Черкас Сергієм Одаричем у прямому ефірі телерадіокомпанії «ВІККА», де він звинуватив Отрешка у розтраті бюджетних коштів, призначених для проведення ремонту вулиці Одеської.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100