Сьогодні на судовому засіданні в Соснівському райсуді Черкас за позовом екс-мера міста не були присутні представники міськради у зв’язку з тим, що адвокат від влади не встиг ознайомитися з матеріалами справи. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив заступник виконуючого обов’язки мера Черкас Павло Карась.


– Коли ми офіційно дізналися, що адвокатом Сергія Одарича буде один з найкращих київських адковатів Валентина Теличенко, ми усвідомили, що буде несправедливо і нечесно, коли територіальну громаду міста Черкас захищатиме простий головний спеціаліст чи навіть начальник юридичного відділу міськради. Тому було ухвалене рішення запросити відомого адвоката пана Федура представляти інтереси територіальної громади. Проте до сьогоднішнього засідання він не встиг ознайомитися з матеріалами справи. Тому судове засідання було перенесене, – повідомив Павло Карась.

За словами Павла Миколайовича, вже укладена угода з Федуром, який згодився за символічну плату – тисячу гривень – представляти інтереси міської влади.

– Для нього спір з пані Теличенко є, мабуть, більш принциповим, ніж гроші, які він може отримати. Йому, я так зрозумів, буде цікавим судовий процес. А ми гарантовано захищаємо інтереси територіальної громади міста одним з кращих адвокатів України, – зазначив Павло Карась.

За словами Карася, не проблематично заплатити з бюджету тисячу гривень за оплату адвоката.

– Спершу була навіть пропозиція заплатити за послуги одну гривню, проте черкаська міськрада готова заплатити пану Федуру тисячу гривень за захист інтересів, – сказав Павло Карась.

Довідка: Федур Андрій Анатолійович (народився 11 березня 1963 року у Миргороді Полтавської області) – відомий український адвокат. Вів багато «гучних» українських справ – справу Миколи Агафонова, справу Гонгадзе, банку «Слов'янський»,Бориса Колеснікова, Абдумаліка Абдулладжанова та ін.

Освіта вища: закінчив у 1989 році Харківський юридичний інститут.

Керівник адвокатської компанії «Агєєв і Федур».

Дивіться також ВІДЕО з прес-конференції.


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100