Віце-президент міжнародного благодійного фонду ім. Ребе Нахмана Шимон Буксила під час наради за участі голови Черкаської облдержадміністрації Сергія Тулуба щодо підготовки до паломництва хасидів відзначив високий рівень співпраці між обласною владою та представниками держави Ізраїль.

– Головне для нас – гарне ставлення. І ми це відчуваємо. За той час, що працює головою обласної державної адміністрації Сергій Тулуб, наша співпраця з обласною владою стала набагато успішнішою. До цього, звісно, такого не було, – цитує прес-служба Черкаської ОДА слова Шимона Буксили. – Ми маємо можливість зустрічатися з керівником області практично щомісяця, постійними є наради із важливих для нас питань як в Умані, так і в Черкасах. Команда обласної влади на чолі з Сергієм Борисовичем допомагає нам долати бюрократичні труднощі та намагається забезпечувати для нас максимально затишні та комфортні умови. Посол Ізраїлю навіть якось відзначив, що таких професіоналів немає навіть у нас.

Подяку губернатору висловив і представник Уманської єврейської асоціації Нахман Соломон:

– Плідна співпраця з Черкаською обласною державною адміністрацією та Уманським виконавчим комітетом триває вже 3 роки. Ми б хотіли подякувати Сергію Борисовичу за підтримку, яка нам постійно надається з боку керівництва області. Ми дійсно відчуваємо максимальну допомогу, яку тільки можна отримати: створені гідні умови для паломників та забезпечено комфорт самих жителів міста. Це, безумовно, приклад успішної співпраці.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100