Президент України Віктор Янукович не зніматиме з посади голову Черкаської ОДА Сергія Тулуба, хоча така пропозиція нещодавно розглядалася. Про це повідомив на сьогоднішній прес-конференції координатор Ради опозиційних сил Черкащини Леонід Даценко, посилаючись на власні джерела.

За його словами, на відставці Тулуба наполягає молоде крило регіоналів.

– Розглядалося питання серйозно, але, за моєю інформацією, відбулася чергова зустріч Сергія Борисовича (Тулуба, – голови Черкаської ОДА, – ред.) з Віктором Федоровичем Януковичем, де він вчергове дав карт-бланш Тулубу на його роботу на посаді голови Черкаської ОДА, – розповів Леонід Даценко.

Він наголосив, що інформація йому надійшла з «серйозних» джерел.

– Підтвердженням цього стало рішення суду, а саме – відхилення позовної заяви Одарича (екс-мера Черкас, – ред.) Я думаю, що і наступні суди будуть ухвалювати такі рішення, бо ви знаєте, що у нас в державі суддя один – він на Банковій. Я не вірю, що Сергій Олегович виграє будь-який суд у цій державі, – зазначив Леонід Миколайович.

Розглядалося у Києві питання і щодо начальника УМВС України в Черкаській області генерала-майора міліції Валерія Дернового.

– Останнє, що спрацювало на його користь, – це перевибори. Влада довіряє Дерновому, як він показав себе на минулих парламентських виборах, практично зірвавши вибори на двох округах. Хочуть, щоб він знову зайнявся своєю роботою, яку він починав ще з Мукачева… Тобто зараз у них такі пріоритети: збереження Тулуба, як головного фальсифікатора виборів, кидання на округ до Булатецького Одарича, і Дерновий як смотрящий зі своїми беркутівцями на окружних комісіях, – вважає Даценко.

Насамкінець він запевнив, що «така затія їм не вдасться».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100