Координатор Ради опозиційних сил Черкащини Леонід Даценко вважає, що посадити у в’язницю потрібно і екс-мера Черкас Сергія Одарича, і голову Черкаської ОДА Сергія Тулуба, адже вони замовчували злочини один одного. Про це Леонід Миколайович сказав під час сьогоднішньої прес-конференції.

– Це стаття кримінального кодексу, коли знаєш про злочин і про нього не повідомляєш. Виявляється, Одарич знав про всі злочини, які робив Сергій Борисович. Сергій Борисович знав про всі злочини Сергія Олеговича... Але вони мовчали, бо домовилися! – сказав Леонід Даценко.

Допити Сергія Одарича він називає «політичним замовленням» та впевнений, що тепер на нього захочуть повісити усі злочини, які були у місті за останні роки.

– Тепер же, коли його «кончають», як це у нас вміють, то давайте ж уже всі кримінали повісимо на нього... Може, десь зґвалтування було, то скажуть: «Це ж, мабуть, банда Сергія Олеговича проходила, затягла в кущі і зґвалтувала!» Воно ж до того вже й доходить – до абсурду, – запевнив Даценко.

Натомість ще кілька тижнів тому, за словами Даценка, Тулуб міг би з легкістю виставити Одарича на Героя України.

– Якби вони дружили, проводили День міста, Сергій Борисович на Героя України Сергія Олеговича міг виставити! Міг би, правда! А той би ще проплатив від Бродського «звізду». Сьогодні ситуація змінилася, він (Одарич, – ред.) – ворог, його треба знищити, і все, що відбувалося у місті повісити лише на нього, – сказав Леонід Миколайович.

Єдиним варіантом для Одарича врятувати себе може бути лише самовисування на окрузі № 194. Саме цього, на думку Даценка, і домагається влада.

– Мені здається, що тими кроками, які зараз робить влада, вони заженуть Сергія Олеговича у глухий кут. Коли він програє всі суди по відновленню, підуть кримінальні справи. У нього просто не буде виходу, як рятувати своє життя. Схема виштовхування на округ спрацює на сто відсотків, у нього просто не буде іншого виходу, щоб зберегти себе на волі… Хіба що спробувати виграти вибори і сховатися за депутатську недоторканність, поки вона є у Верховній Раді, – прокоментував Даценко.

Саме це і має зіграти ключову роль у виграші на цьому окрузі Валентини Жуковської.

– Розірвавши опозиційний лекторат (через великого тепер опозиціонера Одарича), у Валентини Жуковської з’явиться певний шанс для перемоги на окрузі.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100