В. о. міського голови Віктор Білоусов відмовляється коментувати некоректні повідомлення свого радника Валерія Воротніка у соцмережі «Фейсбук». Про це він сказав сьогодні «Прочерку».


– Я це не коментую, – кілька разів повторив Віктор Федорович, перепросив та поклав слухавку.

Нагадаємо, справжній скандал учора викликали повідомлення Валерія Воротніка у соцмережі «Фейсбук», де він обізвав черкащанку «божевільною» та порадив їй звернутися у «лігу сексуальних реформ».

«Прочерк» звернувся вчора до в. о. міського голови Віктора Білоусова з проханням прокоментувати поведінку свого радника, однак той запевнив, що не мав часу ознайомитися з повідомленнями Воротніка, та порадив зателефонувати йому сьогодні.

Сьогодні ж він відмовився від будь-яких коментарів.

Сам же радник міського голови, директор КП «МІА «Черкаси», депутат міської ради Валерій Воротнік від своїх слів не відмовляється. Після публікації на сайті «Прочерк» учора він ще раз написав, що вважає Сергія Одарича «покидьком і злочинцем», а його захисників – «хворими людьми».


«З великим задоволенням спостерігаю за істерикою прихільників Одарича, яка негайно виникає в якості реакції на будь-який мій пост та згадування святої для них людини. Я ВВАЖАЮ ОДАРИЧА ПОКИДЬКОМ ТА ЗЛОЧИНЦЕМ, А ЙОГО АКТИВІСТІВ-ЗАХИСНИКІВ ХВОРИМИ ЛЮДЬМИ. Це моя позиція непохитна потягом вже останніх шести років. Тому реагувати на перекручення, маніпуляції, думаю не варто. Все з часом стане на свої місця. Ми розслідуємо всі злочини, які чинила ця команда ублюдків, керована Бродським та Одаричем. І, сподіваюс, що Одарича чекає шлях філософа, на якій він, сподіваюсь, стане під час вимушеного відпочинкуза гратами. Якщо хтось не зовсім зрозумів по що я, ось залучайтеся до теми :-):-):-) Висмикнуті тролями фрази з контексту в перемішку з руїною мозгової речовини. Примитивний та неосвічеий Одарич зібрав під себе таку ж пимітивну команду з мізками від ляльки Барбі», – йдеться у повідомленні Валерія Воротніка.

Нагадаємо, розібратися з поведінкою Воротніка попросив Віктора Білоусова і голова депутатської групи «Вільні демократи» у міській раді Олег Ліходькін.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100