Із 1 червня 2013 року доступ громадян до приміщення Черкаської міської ради стає вільним. Відповідне розпорядження підписав секретар міської ради, виконуючий обов’язки міського голови Черкас Віктор Білоусов.

Свого часу встановлення турнікетів у приміщенні міської ради, що фактично належить громаді міста, викликало неабиякий резонанс та негативне ставлення жителів Черкас до цього нововведення та до органів місцевого самоврядування зокрема.

Тож з «метою поліпшення умов прийому та обслуговування громадян міста, забезпечення гуманного, шанобливого ставлення до них» було внесено зміни до розпорядження від 21.02.2011 № 40–р «Про впровадження системи контролю та управління доступом в приміщення адміністративної будівлі виконавчого комітету Черкаської міської ради».

Зокрема, відтепер правом вільного доступу до кабінетів посадовців мають інваліди усіх категорій (за посвідченням інваліда) та ветерани праці та громадяни похилого віку (за пенсійними посвідченнями), інформує прес-служба Черкаського міськвиконкому.

 

Нагадаємо, що 14 березня 2012 року воїни-інтернаціоналісти, обурені словами тодішнього міського голови Черкас Сергія Одарича про те, що він не вважає воїнів, які виконували свій інтернаціональний обов’язок у Афганістані, захисниками Вітчизни, силоміць пройшли до приміщення мерії, розбивши турнікети та подолавши усі перешкоди, увірвалися до конференц-зали, де знаходився мер.

Тоді Соснівський райвідділ міліції за фактом хуліганських дій порушив кримінальну справу за ч. 2 ст. 296 «Хуліганство, вчинене групою осіб» Кримінального кодексу України через пошкодження скляних огорож і турнікетів пропускної системи Черкаської міської ради. Під час проведення слідчим відділом досудового слідства за вказаною кримінальною справою та після зібрання відповідних доказів, зокрема з камер відеоспостереження, з’ясувалось, що до пошкоджень майна в приміщенні мерії причетний депутат Черкаської міської ради Микола Булатецький, стосовно якого прокуратурою Черкаської області порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 296 «Хуліганство» Кримінального кодексу України.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100