реклама

реклама

Директор департаменту з суспільно-політичних питань та регіональної політики Черкаської ОДА, заступник голови обласної організації ПР з питань молодіжної політики Вадим Береза спростовує інформацію, поширену міським головою у відставці Черкас Сергієм Одаричем стосовно смертельної ДТП, з яким його пов’язують.

У коментарях на сторінці помічниці Сергія Одарича Ірини Лапської Вадим Береза запевнив, що екс-мер піариться на чужому горі, а всі його слова – неправда.



Процитувавши нещодавню заяву мера у відставці щодо того, що Береза збив жінку в стані алкогольного сп’яніння та втік з місця ДТП, він підсумував:


«Це ти не вважаєш зароблянням політичних балів на горі інших???? Це ти не вважаєш наклепом на мене, оскільки тут все брехня!!!!! Це ти не вважаєш не правильно, влазити не у свої справи і давати коментар, що я був п’яний, що були спецоперації, перехоплення..... Оце і є брудні технології Обдурича!!! Про це я і говорю!! Це називається – на чужому горі заробляти собі імідж!!!» – підсумував чиновник.

Від «Прочерку»: Учора станом на 23.00 усі повідомення Вадима Берези зі сторінки Ірини Лапської були видалені.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100