В. о. міського голови Віктор Білоусов засуджує висловлювання свого екс-радника, депутата Черкаської міської ради, директора КП «МІА «Черкаси» Валерія Воротника. Про це він розповів на сьогоднішній прес-конференції, відповідаючи на запитання «Прочерку».

14 червня своїм рішенням Віктор Білоусов звільнив Валерія Воротника з посади радника міського голови.

– Я вважаю неприпустимим вживання образливої лексики у спілкуванні між людьми, незважаючи на те, чи це друзі чи колеги, чи політичні опоненти. Я такого не дозволяю собі і вважаю неприпустимим, щоб таке звучало з уст посадової особи, – прокоментував Віктор Федорович.

Він зазначив, що на місці Валерія Воротника вибачився б перед черкащанами «за формат ведення дискусії». Також Білоусов прокоментував листа, що написав його колишній радник.

– Я не поділяю окремих його думок щодо «тенденційності» певних ЗМІ. Принаймні мені не хочеться у це вірити… – зазначив він.

Також Віктор Білоусов нагадав, що слово «ублюдки» у своїй піар-кампанії використовувала і Партія вільних демократів та попросив журналістів бути об’єктивними.

– Це гасло однієї з політичних партій, яка не має широкої підтримки у жодному іншому місті, крім Черкас. Пам’ятаєте? «Змусимо цих ублюдків бути чесними». Я просив би, щоб ви були об’єктивними і завжди тримати це у курсі, – звернувся до журналістів Віктор Федорович.

Однак звільняти з посади директора КП «МІА «Черкаси» Воротника Білоусов поки не збирається, оскільки вважає його журналістом, що «відбувся». Він наголосив, що результати його роботи зможе оцінити через певний час.

– Воротник стояв біля витоків черкаського телебачення як журналіст. Хотілося б комусь того чи ні, але він відбувся! Це однозначно. Видавав газету, має величезний досвід у сфері ЗМІ. Про результати роботи можна буде говорити через певний час.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100