Голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб не дивується, що екс-мер Черкас Сергій Одарич в своєму нещодавньому інтерв’ю «Газеті по-українськи» не озвучив ніякої критики на адресу губернатора.

– Я з цією людиною не сварився. Більше того, з квітня в нас не було ніяких розмов. І взагалі, в стосунках з цією людиною я ніколи не переходив на якісь особисті речі. А те, що він говорив, нехай буде на його совісті, – зазначив Сергій Тулуб на вчорашній прес-конференції.

Позитивні ж висловлювання на адресу президента, висловлені в інтерв’ю Одаричем Тулуб назвав «нормальними намірами людини шукати себе в політичній системі координат».

– Добре, коли переоцінка своїх цінностей іде за переконаннями. Але коли це продиктовано бажаннями зберегти посаду чи якийсь вплив… Це вже зовсім інше… От якщо згадати, де Одарич був щирий. В 2006 році коли він йшов від «Батьківщини»? Або коли він торік в Америці заявляв, що політика президента немає вже впливу? Де його щирість? Думаю, що черкащани вже стільки бачили всіляких політичних ігрищ, що розберуться самі. Дехто з так званих політичних «діячів» думає, що в людей пам'ять коротка. Але це не так… – зазначив Сергій Тулуб.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100