реклама

реклама

Спочатку ідея вертодрому сприймалась за жарт...

Спочатку ідея вертодрому сприймалась за жарт...

2,6 мільйона гривень державних коштів виділено на будівництво вертолітного майданчика для президента у Каневі. Роботи тривають у рамках підготовки до Євро-2012. Про це в Черкасах на брифінгу повідомив заступник Голови Верховної Ради України Микола Томенко.

«На мою думку, до Шевченківських днів слід було б зробити щось духовне, а не вертолітний майданчик. Однак у матеріалах «Вісника державних закупівель» вказана сума 2,6 млн. грн. Це виглядає більш цинічно у тому сенсі, що все робиться з метою підготовки до чемпіонату з футболу Євро-2012. Я розумію чому Євро-2012 – це єдиний спосіб, коли для участі в тендерних процедурах достатньо одного виконавця, а не трьох», – зауважив Микола Томенко і пообіцяв, як потепліє, поїхати в Канів, запросивши і столичних журналістів.

«Я чув, що президент на засідання гуманітарної ради сказав, що непогано було б в Каневі вертолітний майданчик зробити. Я думав, що це жарт. А виявилося, що всі серйозно зрозуміли це», – зазначив Микола Томенко.

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 Smila 14.02.2011 21:03
Варто вам вже змиритися із тим, що суспільство, навіть затуркане-забичене і від важкої фізичної праці здичавіле, від безпросвітності існування свого озвіріле, - все ж прекрасно зорієнтувалося за вчинками вашими в питанні ху із ху...
І різниця між донецькими блатними із *** під'їздів та чорнобаївськими побожними мародерами у вишиванках - не на вашу користь.
Вони крадуть і до церкви не ходять.
Ви до церкви частіше, ніж до бані ходите, але крадете не менш заполошно.
Ви - просто цинічніші.
По ділах судити казано.
Так і судимо.
І по ваших, і по донецьких ділах-дєлішках...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 змiй 14.02.2011 17:40
Томенко,а почему"як потеплiE"?А сейчас,что слабо?Или в электричке, в которой будешь ехать кое-что отморозишь?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Морж 14.02.2011 00:01
Цитую уни:
кто то в нашей стране с жиру бесится

Усі можновладці від президента до голови РДА. "Пир во время чумы". Тут усі Ющенка з Черевком критикують. Так от вони діти порівняно з нинішніми.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 уни 12.02.2011 16:32
кто то в нашей стране с жиру бесится
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100