реклама

реклама

Дешевим популізмом і бажанням заробити собі якісь дивіденди назвав голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб нещодавні заяви заступника Голови Верховної Ради України Миколи Томенка про недоцільність будівництва вертолітного майданчику в Каневі.

Нагадаємо, як повідомлялося у ЗМІ, вертолітний майданчик будують поблизу сіла Пекарі Канівського району Черкаської області.

– Ну що тут такого? Ну що незрозуміло? Черкащина має таку розвинену історико-культурну спадщину! Шановні, нам сам Бог велів розвивати туристичну інфраструктуру, – висловився 15 лютого під час прес-конференції Сергій Тулуб, зауваживши, що обласна влада піде на поступки підприємцям, що займатимуться туризмом: Цього року в обласному бюджеті передбачено, що тим, хто буде займатися розвитком туризму в області, буде видаватися такий собі бюджетний кредит. Безвідсотково. На підтримку таких осіб – щоб вони змогли за ці кошти оформити всі дозвільні документи, але під конкретну програму дій. Яка програма дій? Може, хтось хоче побудувати готель, кафе біля історичного музею ще десь.

За словами губернатора, у багатьох країнах світу діють потужні українські діаспори.

– І це не найбідніші люди. Вони прилетять в Борисполь, а звідти вертольотом до Канева, до могили Шевченка. Там курсуватиме автобус, який їх до музею везтиме. Я вже домовився і про гарний автобус, – зауважив губернатор.

реклама

Коментарі  

 
+4 #3 Лмила 17.02.2011 09:09
А чому домовився про автобус, а не організував? Знову все втіхаря....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #2 456786 17.02.2011 01:01
Бровко - ховайсь у будку і не *** не по темі!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Бровко 16.02.2011 20:35
Это бред сумашедшего, а что на маршрутках слабо приехать в Канев и боитесь показать тот "автобан", который обещали построить перед выборами А дороги просто одно заглядение, все в колдойобинах... Зачем врать даже в этом вопросе, мы прекрасно понимаем что на вертолете будет летать один человек и на этом все сказано. ЮТ долбят за покупку мед. автомобилей, а здесь один вертолет в два раза дороже и ничего...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100