Екс-мер Черкас Сергій Одарич вважає цинізмом виганяти чиновників, вчителів і медиків прибирати під час суботника території, які перебувають в оренді у приватників. Нагадаємо, в.о міського голови Черкас комуніст Віктор Білоусов ініціював проведення цієї суботи прибирання у місті. Зокрема чиновники і не менше 33% працівників бюджетних установ мають очистити пляжі та зони відпочинку від сміття.

– Я подивився які території планують прибирати. Це пляж біля «Бочки», Долину троянд та інші. Усіма цими територіями опікуються орендарі або комунальні підприємства, які відповідають за благоустрій цих ділянок. 95% берегової смуги ще за часів мерства Анатолія Волошина були передані в оренду приватникам. Вони і мають доглядати за цими територіями, вивозити сміття, облаштовувати урни для сміття, дбати про прибирання. Саме орендарі і балансоутримувачі повинні це робити, а не замість них вчителі, медики і вихователі дитячих садочків. Я розумію глибокі комуністичні переконання  Віктора Федоровича, але це не те, що треба з минулого століття нам переносити в сьогоднішній день, - говорить Сергій Одарич.

Про це інформує прес-служба екс-мера Черкас.

Нагадаємо, ідею проведення суботників сьогодні на прес-конференції розкритикував заступник в. о. мера Черкас Павло Карась.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100