Журналіст інтернет-телебачення GromTV та екс-кандидат в нардепи по Уманському округу Богдан Хмельницький у ефірі нового випуску програми викликав на поєдинок Вадима Тітукшка, який 18 травня разом з іншими молодиками накинувся на журналістів на мітингу опозиції.


10 липня мало відбутися чергове слухання у справі молодика Тітушка. Чекали не лише на Вадима, а ще на трьох молодиків, які теж підозрюються у нападі на журналістів. Їхні справи об’єднали в одну, тож і судитимуть також разом. На засідання прийшло багато журналістів. Біля приміщення суду натягнули канат та принесли боксерські перчатки. Саме на ринг запросив Тітушка журналіст Богдан Хмельницький. Однак Тітушко відмовився, назвавши журналіста «провокатором».

Всього ж судове засідання тривало не більше п’яти хвилин і було перенесене через відсутність захисника трьох нових підозрюваних у натовпі.

– Я вважаю, що хлопець збився з шляху, - розповів Богдан Хмельницький. - Махати кулаками потрібно на рингу. А не підімати руку на жінку. Ми зробили імпровізований ринг та хотіли йому показати туди дорогу. Щоб він одягнув спортивну форму та боровся, як чоловік. Хотіли показати йому дорогу до спорту, яку він забув.

Дивіться також ВІДЕО, як уманський журналіст викликає Тітушка на бій.


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100