Фото з газети "Вечірні Черкаси"

Фото з газети "Вечірні Черкаси"

Усі начальники районних відділів УМВС у Черкаській області отримали розпорядження, що відтепер обов'язки начальника обласної міліції виконує перший заступник Олег Керевич, пише газета «Вечірні Черкаси».

Натякаючи на роль генерала під час виборів на Черкащині, координатор Ради опозиційних сил Черкащини Леонід Даценко заявляє про те, що Валерій Дерновий відтепер очолить службу безпеки ПАТ «Азот», почесним президентом якого є кандидатка в народні депутати, якій так і не вдалося отримати мандат. Разом із тим на підприємстві цю інформацію категорично спростували.

– Кандидатура Валерія Дернового на посаду керівника служби безпеки заводу не розглядається, – повідомив директор із персоналу ПАТ «АЗОТ» Ігор Сергієнко. – Зараз виконуються усі обов'язки, які має виконувати служба безпеки, робота робиться…

Однією з найпоширеніших версій звільнення Валерія Дернового є повідомлення про катування у деяких райвідділах міліції. У зв'язку із врадіївськими подіями, тема стала дуже актуальною для суспільства та, можливо, стала поштовхом і для кадрових перестановок, повідомляє обласна газета.

реклама

Коментарі  

 
+11 #1 Sigyn 01.08.2013 10:54
Він же не сисоева, щоб його розглядати. Світлина дійсно стара. Це судячи по виразам облич, призначення її в.о. директора. Оля схоже на сцені, а комісія в оркестровій ямі :-) :-) .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100