реклама

реклама

Черкаська обласна газета «Нова Доба» повідомляє про 17 тисяч передплатників, заявляючи про лідерство на Черкащині.

«Дружба – не послуга, за неї не треба дякувати, але нею треба гордитися. Новодобівці пишаються своїми друзями-передплатниками, а їх у нас аж 17 тисяч – найбільше серед усіх видань Черкащини», – повідомляється у номері газети від 30 липня.

Те, що газета є лідером серед друкованих видань Черкащини за кількістю передплатників у другому півріччі, «Прочерку» підтвердили і в Черкаській дирекції «Укрпошти».

Нагадаємо, не так давно «Нова Доба» переживала фінансову кризу, проте допомогти їй вирішив народний депутат Геннадій Бобов. У згаданому номері видання надрукований цілий розворот про звіт депутата. Очевидно, таким чином нардеп демонструє шефство над газетою.

За словами в.о.головного редактора газети «Нова Доба» Тетяни Очеретяної, Геннадій Бобов, ставши інвестором, взяв на себе низку зобов’язань.

– Таким чином зроблено крок до редакційної передплати. Дякуючи інвестору, оформлена передплата для великої кількості пільгових категорій населення: ветеранів, матерів-героїнь, вдів та учасників війни, – говорить у коментарі «Прочерку» Тетяна Борисівна.

За її словами, зараз видання працює в кожному районі Черкащини і шукає там кореспондентів.

– Сьогодні є плани збільшити на декілька сторінок видання. Є багато амбітних цілей і ми йдемо до них, – розкриває секрети Тетяна Очеретяна.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-2 #19 кровопивця 03.08.2013 16:58
Хм. 18 коментарів і жодного позитивного. Цікаво, чи справді ця "Нова Доба" така ненависна черкащанам, чи "Прочерку" потрібна саме така позиція. Ви ж, як колишні прожирачі бюджетних коштів, мабуть, теж ще не забули, як формувати громадську думку. Чи не так, колеги?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #18 незнайка 02.08.2013 16:48
Геть з бюджетного финансування! Дорога к зарабатыванию ОТКРЫТА
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #17 гість 02.08.2013 16:37
"Є багато амбітних цілей і ми йдемо до них, – розкриває секрети Тетяна Очеретяна."

Та які там секрети: всі добре знають, які завжди плани у цієї тітоньки - висосати побільше грошей зі спонсора та піти, залишивши колектив без зарплати, а видання з боргами. Вона таке виробляє вже багато років поспіль із багатьма виданнями, але чомусь і досі є дурні, які ведуться на її обіцянки та "амбітні плани". Порада колективу НД - тікайте від цієї благодійниці якнайшвидше!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #16 Нова Тропа 02.08.2013 09:12
Цитую Зёма:
З нардепа, героя Украины, будущего губернатора Черкащины деньги сбивать ?
Богдана, наверное твои губы не туда угодили шоб такую туфту молоть.
Ж*урыло поддождет, все притензии к разводилу редактору который его облапошил.
Умные люди интересуются человеком перед тем как в долг дать...

В городе Люди Очень Хорошие есть ?
Ну так помогите дать этому редактору еще одну газету, пусть он ее "сделает".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #15 стецько 01.08.2013 20:33
вместо туалетной бумаги можно использовать
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #14 Джокер 01.08.2013 16:03
Цитую Фугас:
Какие чуддовисстчные гримасы свободного рынка! С такой передплатой - и ни разу не видел, чтоб ее в киоске покупали! :lol:



ну все правильно: видання ж наскільке популярне, що нєгоже простому люду купувати його в кіосках))) то єта, дєфіцит, просто))) от того й не бачили ви, її ще о 5ранку розкупповують - елітна ж преса області, как ні как
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #13 Бог? да! 01.08.2013 15:17
Газета "Місто"-250штук,"Черкаский край" - 270штук,"Нова довба"-375штук,рыгыанал ьная "Молодь черкащины" - 120штук..Итого = 1млн.Славко Ж.- вот хто истинный информационный спонсор рыгыаналов в области.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #12 король 01.08.2013 14:55
в.о.головного редактора газети «Нова Доба» Тетяни Очеретяна тоже должна 100 тыс еще за печать "Молодь Черкащини" пану Журилу ...Как говорится если вы обманщик- вы не умнее,а вам доверяют больше,чем вы того заслуживаете.Просто повезло со спонсором печати всей области Журило С.Д.Низкий ему поклон от региональных СМИ,за его широту души и доброту.А Нова Доба пусть вернет 375 тыс.никто не против))))))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #11 Фугас 01.08.2013 14:48
Какие чуддовисстчные гримасы свободного рынка! С такой передплатой - и ни разу не видел, чтоб ее в киоске покупали! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #10 незнайка 01.08.2013 14:25
Подозрительная склонность к деньгам пильгових категорий населення
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100