Сьогодні куратор Черкаської області у Верховній Раді від партії «УДАР» Ірина Геращенко проведе зустріч із виборцями та депутатський прийом у Тимошівці Кам’янського району та Кам'янці. Про це Ірина Володимирівна написала на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук».

«Сьогодні – на Черкащині. Проведу зустріч з виборцями і депутатський прийом у Тимошівці та Кам'янці. А увечері запросила на концерт класичної музики місцевих вчителів у музей Чайковського і Пушкіна. Да, не на шансон і не на попсу): Мені взагалі здається, що нам варто перейняти європейський досвід, де музеї є справжніми центрами культурного життя маленьких містечок. Там проводять концерти, виставки, мистецькі акції, їх приміщення живуть і не пахнуть пилом):», – пояснила депутат від «УДАРу».

реклама

Коментарі  

 
+4 #5 будячок 29.08.2013 13:42
Цитата: "Там проводять концерти, виставки, мистецькі акції, їх приміщення живуть і не пахнуть пилом):» А що ж наша влада зробила для музеїв, щоб у них "не пахло пилом"? Музеї у нашій країні фінансуються за остаточним принципом, а зарплата?... А пані Геращенко, як куратору", було б соромно давати такі порівняння... Хоча чому, чи кому я дивуюся?! :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 Loki 29.08.2013 13:21
Вспомнил историю о селе и маленьких местечках. Несколько лет назад еду в поезде. За 50 км до мегаполиса, садится группа казахов, человек 10. Явно туристы, едут на экскурсию, все живут обычно в гостиницах пригорода (цены куда приятнее) и делают оттуда радиальные вылазки. Расселись и начала обсуждать, практически только на чисто русском усном (а шо, всёравно никто из вокруг сидящих не понимает) как всё вокруг да около дорого. На 50 км поезду надо 25 мин. За мат перемат начинают потихоньку со временем волноваться, встретит ли их гид. И основное, как узнать где начнётся "город", за окном то мелькает практически одинаковые строения как в "сёлах" так и в "пригороде". И тут один задаёт другому вопрос, "ну и где же этот ё.... город?" На что другой так же и отвечает, "да у них тут и правда х.. поймёш где город а где АУЛ!" Тут я уже не выдержал, вспомнил мечту ленина о слиянии города с АУЛАМИ и заулыбался. Они посмотрели, поняли, что есть кто-то кто понимает и спросили где же им выйти))))).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Главный куратор 29.08.2013 12:43
Цитую незнайка:
Вам ГРЫНЖОЛИ теж неподобаються?

Да нет,это просто издержки МАЛОКАНИВЕЦКОГО воспитания!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Семьон 29.08.2013 12:10
справжніми центрами культурного життя маленьких містечок.
***
ви туда спочатку дорогу побудуйте, заасфальтуйте, газ проведіть.. А то живучи у Києві та наїжджаючи за бюджетні кошти Верховної Ради на "лексусі" до села (Вітренко хоча б перед вїздом у село пересідала у таврію та натягала хвуфайку) можна помріяти що нам ВАРТО перейняти європейський досвід де музеї є справжніми центрами культурного життя маленьких містечок. Чи організуйте екскурсію бабулєк та молоді йього села до якогось села у Німеччині чи Англії, Франції, щоб вони побачили над чим ви пучились з 2004 по 2010 рік і які ваші здобутки від цього пучіння. Мабуть тільки підпочрене повітря :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 незнайка 29.08.2013 11:00
Вам ГРЫНЖОЛИ теж неподобаються?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100