реклама Делікат

реклама

Ключові питання економіки, політики, навколишнього середовища обговорювали півсотні учнів загальноосвітніх шкіл та студентів місцевих вишів на змодельованому засіданні Європейського молодіжного парламенту у Черкасах. Про це повідомляє офіційний сайт Черкаської міської ради.


Серед питань, які розглядалися, - з ким бути Україні: з ЄС чи Митним союзом, як подолати корупцію в країн, як відродити сільське господарство та наблизити його до євростандартів.

Дебати велись протягом 16 та 17 вересня у стінах Східноєвропейського університету економіки і менеджменту. За словами ректора університету Наталі Казарінової, таким чином молодь змогла відчути на собі усю відповідальність і важливість подібних зібрань.

– Ми створюємо умови для розкриття лідерського та організаторського потенціалу нашого молодого покоління, – говорить ректор. – Такі, ніби на перший погляд ігри, допомагають вчитись працювати в команді, висловлювати власну думку, правильно ставити запитання, відповідати на критику опонентів. До того ж, усі сесії відбувались англійською мовою. Учні та студенти змогли ще й потренувати свою іноземну.


Всеукраїнський тур у Черкасах проводили діючі члени Європейського молодіжного парламенту, які змогли поділитись досвідом і дати корисні поради усім бажаючим. До речі, підсумкове річне засідання молодих європарламентарів в Україні теж планується провести у Черкасах, де для цього в університеті є усі зручні умови.

– Ми розглядали дуже важливі для нашої країни питання, – наголошує один з організаторів навчального проекту «Inter-Rail» та студент Східноєвропейського університету Григорій Зорін. – По закінченню нашої змодельованої Генеральної Асамблеї були прийняті резолюції по кожному питанню, які б, до речі, мали право на життя на засіданні вже реального Європейського парламенту. Зазначу, що в нашому місті проживає чимало активної молоді, якій не байдужа доля країни.

реклама

Коментарі  

 
-1 #6 Григоррий 19.09.2013 15:17
У меня есть еще много фото из заседания. Хорошо провели время
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #5 Инна 19.09.2013 15:16
Нормальная идея.
Если что-то кого-то не устраивает - давайте альтернативу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #4 Іван 19.09.2013 15:11
Я брав участь. Дуже сподобалось. Особливо, що стосується мови заходу - англійської
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Крук 19.09.2013 11:21
Ну галочку можна поставити, але який кінцевий результат даного заходу? Україна стала ближче до ЄС чи пропали протиріччя і суспільстві, матеріали засідання змодельваного "європарламенту" набули широкого розголосу і резонансу серед студентів Черкащини? - конкретний прогин ректорів щоб схвалити курс обраний "руководящей партией"!
УРА, ТАВАРІЩІ, за 22 роки незалежності основні ознаки роботи копмарітї СРСР знаходять все нових і нових виконавців.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Другокурсник 18.09.2013 23:51
А чи не занадто крута назва зображеного на фото заходу?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Вася Х////// 18.09.2013 21:47
Пусть бы лучше "в контакте" сидели.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100