реклама Делікат

Депутат Черкаської міськради та кандидат в нардепи по округу №194 Микола Булатецький вважає, що логічно було б провести вибори міського голови Черкас разом з перевиборами до парламенту – 15 грудня. Про це Микола Іванович повідомив сьогодні на прес-конференції.

– Це було б дуже добре, це було б правильно. Адже для Черкас вибори мера – дуже важлива подія. Бо і нардепа від Черкас, і відставку міського голови здійснювали не в правовий спосіб, – зазначив Микола Булатецький.

Він уникнув оцінок роботи колишнього мера і нинішнього в. о. мера, зазначивши, що робить це свідомо.

– Але я закликаю всі опозиційні сили виступити єдиним фронтом по цьому питанню. І затрати були б мінімальні, якби ми об’єднали вибори мерів і нардепів, – наголосив Микола Булатецький.

Нагадаємо, лідер партії «УДАР» Віталій Кличко вимагає, щоб перевибори міських голів відбулися в один день з перевиборами до Верховної Ради. Натомість екс-мер Черкас Сергій Одарич вважає заяву Кличка «цинічною». Сергій Одарич також вислолював думку, що обирати мерів і нардепів в один день – нелогічно.

реклама

Коментарі  

 
-1 #5 ирина 24.09.2013 10:12
Мыколка-БаЛАБОЛКА!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #4 Чукча 24.09.2013 10:12
Наверное пан Булатецкий пришел в себя после "д*рок" в Каневе и дня рождения в "Манхэтене", на которое (по его же словам) потратил 50 тысяч, а это больше половины его годового зароботка. Ведь если верить его декларации за прошлый год ..

Загальна сума доходів кандидата Булатецького торік склала 157 тисяч 560 гривень, з них заробітна плата – 78 тисяч 780 гривень, дохід від провадження підприємницької чи незалежної професійної діяльності 42 тисяч 780 гривень.
Загальна сума доходів членів сім’ї Булатецького склала 49 тисяч 500 гривень

Вот и получается на проп*й и цыган ничего не жалко, а вот что-то реальное купить детишкам в детский дом или из оборудования в ту же детскую больницу...на это не хватает. Народу остаются одни громогласные промовы, вымагательства, ну на крайний случай можно поломать турникет
.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Сергій з Кривалівки 23.09.2013 18:45
Правильно каже Булатецький, кияни вже стомились від намісництва Попова, та й нам не завадило б обрати "стаціонарного" міського голову замість незрозумілого Білоусова.... А іще - Миколаїв, Чернівці, Херсон у такому ж стані!....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 федор принципиальный 23.09.2013 17:30
В Киеве не решен вопрос выбора мэра,а Булатецкий замахнулся на Черкассы.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 незнайка 23.09.2013 17:07
Трудари Черкаськи Ви хочь миж собою колись розберетесь шо логично а шо нелогично?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100