реклама Делікат

Нещодавно оперативники ГУ Міндоходів у Черкаській області встановили факт кримінального правопорушення щодо ухилення від сплати податків у особливо великих розмірах посадовцями товариства з обмеженою відповідальністю, яке спеціалізується на виробленні комбікормів. Про це повідомив начальник оперативного управління Головного управління Міндоходів у Черкаській області Ігор Щерб.

Як виявила перевірка, у 2012-2013р.р. посадові особи товариства умисно та безпідставно відображали по обліку операції з придбання зернових культур від фіктивних суб’єктів господарювання. Використовуючи таку злочинну схему,  штучно зависивши витрати і сформувавши незаконний податковий кредит з податку на додану вартість «спритники» ухилися від сплати податків на загальну суму понад 3 мільйони 800 тисяч гривень.

Наразі слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Черкаській області матеріали перевірки внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією кримінального правопорушення за частиною третьою ст. 212 КК України (ухилення від сплати податків у особливо великих розмірах). Проводиться досудове розслідування.

Про це інформує інформаційно-комунікаційний сектор Головного управління Міндоходів в Черкаській області.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 незнайка 25.09.2013 10:10
Оказывается СПРЫТНЫКИ еще не перевелись под руководством Джокондочек?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100