реклама Делікат

Головне управління ДФС у Черкаській області пропонує платникам звертатись за  інформаційною допомогою, правовими консультаціями і порадами та отримувати відповіді на власну електронну скриньку.

Замовити новий сервіс для підприємців дуже просто: слід направити лист-запит на адресу інформаційно – комунікаційного підрозділу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду з зазначенням своєї контактної електронної адреси та кола питань, які потребують вирішення.

Як відмітив начальник Головного управління ДФС у Черкаській області Володимир Коломієць, за значних змін в оподаткуванні, які щойно набрали чинності та які діятимуть з 1 січня 2015 року, фіскальники розширюють коло послуг для охоплення роз’яснювальними заходами якомога більшої аудиторії. Нова послуга розрахована на тих, хто не має можливості відвідувати семінари і тренінги та постійно слідкувати за змінами законодавства. За запитом підприємець отримуватиме на особисту електронну скриньку підбірку актуальних роз’яснень та питань-відповідей з бази «ЗІР» і  друковану продукцію головного управління ДФС в області. Передбачений і зворотній  зв’язок з відповідальним консультантом.

Також за адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду приймаються пропозиції дописувачів по покращенню організації роботи головного управління та обслуговуванню платників податків і зборів.

Про це інформує прес-служба головного управління Міндоходів в Черкаській області.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 СЕЛЯНИН 27.09.2014 02:08
А мы ж украйинци! Свирепость российских законов уравновешиваетс я повсеместным их неисполнением! Нетовкина сваи патреты по почте рассылает в конвертах без паштовых штемпелев отправителя и получателя и сильски поштарки не выкидють в канаву биля дорогы Мабуть знають шо там слова КРЫВОЙ ПИСНИ про КОРРУПЦИЮ с ейным патретом без реквизитов издателя полноцветной полиграфической продукции Слава богу это не подакцизное до видповидальност и прытягать нэ будуть якщо й знайдуть у мэнэ Хочь такэ я нэ замовляв
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Loki 26.09.2014 20:15
Сама фиксальна служба - ще той black box! Единственная штука, внутри которой не работают фундаментальные законы сохранения! Фиксальная аномалия! ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100