реклама Делікат

16 вересня Голова Державної фіскальної служби України Ігор Білоус привітав переможців Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Очима дитини про бюджет країни – 2014» під час церемонії їх нагородження, яка цьогоріч відбулась у режимі відеоконференц-зв’язку. І хоча юні художники з Черкаської області не здобули призових місць у Всеукраїнському етапі конкурсу, проте мали змогу побачити і почути своїх конкурентів з інших областей.

У вітальному слові Ігор Білоус відмітив і з приємністю загадав саме черкаських живописців, які не тільки взяли участь у конкурсі, а ще й зобразили своє бачення податків на паркані біля будівлі головного управління ДФС в області. А після публікації у відомчому журналі «Вісник» про патріотичний паркан і юних художників, які вражаюче зобразили заможну Україну, дізнались в усіх куточках нашої держави.


Начальник Головного управління ДФС у Черкаській області Володимир Коломієць відзначив, що вперше Черкаська область – не серед лідерів конкурсу. Журі Всеукраїнського конкурсу вирішило відмітити і підтримати у більшості дітлахів зі Сходу. Але, за його словами, наступного року черкащани неодмінно візьмуть усі призові місця.

«Втім нашим дітлахам, які посіли перші місця в обласному конкурсі, пощастило найбільше – подарунки і відзнаки їм вручив раніше за всіх, 4 липня, і особисто Ігор Олегович Білоус під час робочого візиту на Черкащину. А подарована керівникові відомства шестирічною черкащанкою Варею Мелашенко картина «Бюджет – основа миру і процвітання» відтоді знаходиться у протокольній залі Державної фіскальної служби України. Роботу талановитої черкаської художниці роздивляються керівники найбільших платників податків країни, урядовці, відомі політичні і громадські діячі, іноземні делегації… Так достойно представлена Черкащина у найважливішому на сьогодні відомстві України. Структурі, яка відповідає за економічну безпеку нашої держави», – сказав В.Коломієць.

«Все одно роботи наших дітлахів найкращі», – сказав перший заступник начальника Черкаської митниці Міндоходів Юрій Ступак.

Також Володимир Коломієць щиро подякував дітям, які не тільки уміють добре малювати, а ще й мають активну громадянську позицію, люблять свою Батьківщину, бачать її міцною, квітучою, заможною і щасливою. «Завдяки співпраці з юними небайдужими волонтерами в активі ми маємо патріотичний паркан – один з перших у нашому місті, який відмічають усі гості Черкас; листи і власноруч виготовлені подарунки бійцям АТО», – зазначив він.

Подяки головного управління за участь в акції «Намалюй свою країну!», особистий внесок у підвищення податкової культури населення та активну громадянську позицію отримали Настя Салівончик, Єлизавета Поворознюк, Олександра Вельган, Кирил Житнич, Валерія Лаут і Павло Оболевич. Замість Валерії, яка з першого до останнього дня була в проекті «Намалюй свою країну!» подяку і привітання отримала мама, відомий видавець Юлія Чабаненко. Подяку Павлика Оболевича, який прийшов у проект зі своєю ідеєю («наша країна як козацька чайка гордо пливе вперед і неодмінно все переможе») і втілив її на паркані керівник головного управління вручив також мамі, відомій журналістці Світлані Оболевич. Подарунки територіальних органів ДФС в області отримали і спеціально запрошені на захід юні черкасці – волонтери,  найактивніші учасники і переможці міського конкурсу малюнку й восьмирічна Діана, авторка щирих листів бійцям АТО.

Після традиційної фотосесії Володимир Коломієць щиро подякував батькам за класних дітей і зауважив, що сьогоднішні світлини обов’язково будуть поміщені у музей історії державної податкової служби області: «Це важлива для нас подія, яка уже увійшла до історії служби області».

Про це інформує прес-служба головного управління Міндоходів в Черкаській області.

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 адекватний 20.09.2014 20:40
Настоящий патріот - це Леонід Данилович , якого всі ці помаранчеві обливали брудом але й на цей час в Україні не знайшлося авторитетньішої та досвідченішої людини з якою не цураються домовлятися не тільки росіяни а й представники европи. Пора зрозуміти що таке патріотизм а що таке бездарне знищення країни в угоду кремлівських хазяйнів та хазяйнів з білого дому.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Шина 20.09.2014 11:57
Фискальный ОБОРОТЕНЬ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Віктор 19.09.2014 17:23
Оце і є реальний показник, що відбувається в державі коли такі діячі рулять.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Крокодил 19.09.2014 14:50
Непотопляемый титаник. Уже и закон про люстрацию приняли, а он все пиарится и благодарит родителей за хороших детей. Как может человек, который при Януковиче был начальником главного управления Миндоходов в Николаевской области и первым заместителем в Черкасской области строить новую структуру фискальной службы и набирать туда людей. 100% кандидатура на выход. Самооборона и правый сектор проявите свою позицию не на полях с кукурузой, а в борьбе за идеалы революции "гидности". Уже есть все основания очистить власть, так очищайте пока еще можно или к вам регионалы уже нашли нужный поход?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100