реклама
Sucurity Police

реклама

Екс-мер Черкас Сергій Одарич звинувачує голову облдержадміністрації в організації перешкод показу в Черкасах альманаху «Відкритий доступ». Одарич був присутній учора на показі стрічки разом із журналістами та громадськими активістами, коли в будівлі раптово зникло світло. А потім приїхали пожежники, працівники СБУ і сапери. Також був перекритий рух по бульвару Шевченка біля «НеКафе», де проходив показ.

«Тулубівщина: маразм крепчал...», - такий заголовок до свого посту у мережі «Фейсбук» написав відсторонений міський голова.

Після завершення кіносеансу у приміщенні шукали вибухівку. Фото Олега Рибачука

Після завершення кіносеансу у приміщенні шукали вибухівку. Фото Олега Рибачука

 
«Єдине уточнення - фільм не про Межигір'я. А про те, як працює закон про доступ до публічної інформації на різних прикладах - реформування сільської освіти, транспортного сполучення в районах тощо. Зокрема, один епізод стосується інформації про виділення землі у Межигір'ї, - наголошує Сергій Одарич. -  Яким же треба бути Тулубу, м'яко кажучи, боягузом і "нерозумною істотою", щоб організовувати замінування приміщення, очеплювати бульвар Шевченка, вирубати світло...»

Фінішував Сергій Олегович риторичним – «Скільки ж його (Тулуба – ред.) терпітиме Янукович?! Який, до речі, і проштовхав закон про доступ до публічної інформації...».


реклама

Коментарі  

 
+2 #17 Арбайтен 27.09.2013 10:26
о, а може це Одарич і влаштував цей перфоманс, шоб піар навколо себе створити? о, великий піарщик! чи часто ви бачили, шоб він по кафе з дружиною шастав? я від цієї людини очікую навіть неочікуваного. аби ото тулуба вколоти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #16 Арбайтен 27.09.2013 10:21
Багато галасу з нічого. таким чином організатори заходу тільки створюють навколо свого фільму піар.. Вони одразу попередили: вимкнуть світло, ми взяли генератор... Тоді видно і саперів самі викликали. Виїденого яйця не варта ця тема. До чого тут Тулуб? Фільм шо про нього? Одаричу аби ото вжалити, та не так його вже спрйимають, ой не так... Хай заспокоїться
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #15 Карабас 27.09.2013 09:40
Одарич - саме звичайне би**о, яке зрадило своїх виборців, як колись Ющенко. У нього часу було вдосталь щоб відновити не лише парки, а все те, що потрібне для життя, а не існування. У мене особисто немає сумнівів, що це він інціював пропадання світла і все інше. Він же ніколи не ходив по таким заходам, як цей, що був у некафе. А це приперся. Знав, мабуть, що буде привід нагадати про себе, а то вже всі майже забули, а якщо посадять, то взагалі забудуть
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #14 Одарич 27.09.2013 09:37
Ви всі дурні істоти, а я Великий Одарич - найрозумніша істота у Черкасах. Ніхто з вас не бував стільки за кордоном як я. Ви не бачили справжнього життя. Справжньої демократії, справжніх доріг і т.д. Я ж фактично повернув вічний вогонь на Пагорбі слави, я не дав злодіям вкрасти дюралюмінієві огорожі уздовж всього бульвару (правда не памятаю, де вони зараз), я ж ще б трошки і зробив би європейські дороги. А я к же я хотів музей аптеки!... У всьому винні мої конкренти, вони навмисно заплямовують мою чисту репутацію
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #13 Антимер 27.09.2013 09:32
На злодієві шапка горить
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #12 Плагин отсутствует 26.09.2013 14:48
Одарича не берут в оппозицию и во власть не берут. Пусть ходит по подпольным видеоклубам и там смотрит порно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #11 Енні 26.09.2013 13:50
Тулуб взявся за старе. Януковичу варто його вже у відтавку відправити. Головою треба думати, а не силою.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #10 Вася 26.09.2013 13:37
Сергій Одарич про себе і прямо в точку: "...яким же треба бути боягузом і "нерозумною істотою"..." Такого брехуна, недоучки, злочинця, пройдисвіта та боягуза як Одарич ще треба пошукати!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #9 Даша 26.09.2013 11:18
А сам то Одарыч какая истота?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #8 Екс-работники Табачки 26.09.2013 09:15
Два вора, Женя Даличук и Вася Миколенко уворовали Табачку, а теперь учат как жить надо...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100