Депутат Черкаської міської ради з фракції «Батьківщина» Святослав Вовкодав нині проходить спеціальну перевірку. Він не проти, якщо його запросять працювати в міськвиконком. Про це «батьківщинівець» повідомив у коментарі «Прочерку».


– Звичайно, я був би не проти працювати у міськвиконкомі, але поки що таких пропозицій я не отримував, – зазначив Святослав Володимирович. – Я проходжу спецперевірку, але поки що не видно її завершення. Можливо, і буде якась пропозиція. Я – пенсіонер, безробітний… Хотів би докласти свої зусилля на благо міста, заради спільної справи.

Він зазначив, що за керівництва екс-мера Черкас Сергія Одарича йому надходила пропозиція працювати в мерії. Утім, з тією командою працювати він відмовився.

– Там була деструктивна більшість. Мені пропонували очолити службу правопорядку в міській раді. Я відмовився. Не хотів докладати зусиль, робити якісь заходи, які могли б дискредитувати мою політичну силу, – сказав Вовкодав. – Зараз же я відкрито заявляю, що ми працюємо з усіма політичними силами для громади міста.

Депутат додав, що все життя працював в органах правопорядку та збройних сил, тож хотів би, щоб його нова робота була пов’язана з правопорядком і дотриманням норм і правил.

Нагадаємо, 15 серпня міська влада працевлаштувала депутатку міської ради від «Батьківщини» Валентину Слуцьку. Вона стала директором кінотеатру «Україна». Також свою готовність працювати у владі висловив депутат-опозиціонер Микола Добровольський.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-8 #30 ВІКТОР 04.10.2013 14:36
Гніву київських керманичів немає, мабуть "одобрямс" і бласловення отримано - вимушені навіть дискредитувати свою партію (яку) "заради спільної справи і громади міста".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #29 Технічка Дому Облради 04.10.2013 13:45
А що Вітька Д.... тут робить, мабуть згадав свою основну професію "полотера", яку здобув у Нідерландах і тому прийшов помили поли в малій сесійній раді...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #28 Семьон 04.10.2013 09:52
Ну назначат его. Мне вот, что интересно, они с Бондаренком по гориспокому ходят в майках "Юле-волю"? Или только перед выборами понапечатыват и понаклеивают плакатов где Юля обнимает их как сирот казанских.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #27 ВІКТОР 04.10.2013 08:35
Вовкодава жінка постійно дошкуляє за те, що він безробітний і малозабезпечени й, а сам бідкається, що у нього, як у депутата, ще немає авто. От вік як офіцер вирішив, що для нього ПОКРАЩЕННЯ настане лише в співпраці з усіма політсилами силамизара для громади міста, на благо міста, заради спільної справи, Та й компанія в місьраді зараз підходяща, тільки докладай свої зусилля і особисте благо настане. Так що Тимошенко з такими вірними соратниками дарма сподіватися на звільнення.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #26 Руїни подолано!!! 03.10.2013 23:25
Цитую ВІКТОРіанець:
добровольський, вовкодав і швець-управління власності,опера тивнна служба і департамент організаційного забезпечення: депутатські майбутні призначення.В кого які букмекерські ставки???????

На кладовища, в якості кого? Та вони ж окрім як займатись демагогією більше нічого не вміють. А там, на кладовищі, нікому опозиційну лапшу на вуха вішать, мерці їх не почують...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #25 Руїни подолано!!! 03.10.2013 23:14
Молодець Вовкодав!!! З Одаричем працювати відмовився, а з партією регі*налів без проблем!!! Як кажуть, показав своє справжнє обличчя, безсоромно плюнувши на своїх же виборців, до яких він приходив зовсім з іншими обіцянками. Достойний ордена им.Табалова, як одна із самих яскравих "тушок" черкаського політикуму! Як кажуть, дожились.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #24 Патриот 03.10.2013 22:46
И даценка уже финансируют тушки, Г.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #23 Патриот 03.10.2013 22:45
Не, ну где только это БРИБЮТ находит таких, розсадник тушек.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #22 Виборець 03.10.2013 22:38
Такіж Даценко і Булятецький.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #21 Р*го—антифашист 03.10.2013 21:56
Дуже скоро, Вовкодава, його нові регі*нальні хазяї випруть з міської ради пінками під ..., бо зрадників і там не дуже, врешті, вітають бо зрадив раз, зрадить знову, такі вони запроданці. Тушка вона і є тушка. Вся його опозиційна риторіка не стоїть мідного гроша. Гроші виявляються дорожче честі...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100