Популярний черкаський ресторан швидкого харчування «McDonald's» закрився на ремонт. Днями його обгородили металевим парканом. Наново відкрити черкаський фастфуд обіцяють уже через 65 днів.

Над ремонтом черкаського «McDonald's» працює харківська фірма «Inmont», що вже встигла реконструювати близько 25 таких же закладів в Україні. «Inmont» і «McDonald's» співпрацюють уже 12 років, розповів «Прочерку» представник «Inmont» Ігор.

За його словами, під час реконструкції черкаський фастфуд суттєво розширять і змінять його дизайн.

– Заклад повністю зміниться. Це буде кафе молодіжного стилю. Тут будуть не лише стільці, а й м’які диванчики. Дещо розшириться тераса. Кількість кас лишиться стандартною – вісім штук, – розповів представник фірми «Inmont» Ігор.

Зараз на об’єкті працюють близько 30 осіб, після демонтажу їхня кількість збільшиться до 70-80.


– Ми працюємо без вихідних. Щодня – близько 12 годин – це мінімум. Зараз працюємо до першої-другої години ночі. Коли закінчаться шумні роботи, то працюватимемо цілодобово – позмінно, – розповів він.

За словами представника фірми «Inmont, заклади «McDonald's» в Україні реконструюють раз на 8-10 років, залежно від стану ресторану.


реклама

Коментарі  

 
0 #2 Форевер 21.10.2013 11:05
Учитесь у буржуев строить и проектировать, раз и на 8-10 лет хватает, не то что у нас, раз - и через 3 года капитальный ремонт нада делатть
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 Дизайнер 20.10.2013 13:08
З найбільшого в світі штучного каньйону за драмтеатром потрібно зробити найглибший в світі Мак Дональдс, назвати Мак Андеграунд. Турыст попер бы, эх....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100