За адресою вул. Смілянська, 31 у Черкасах  31 грудня 2013 року відкрили для відвідувачів після реконструкції «McDonald's». В оновленому ресторані збільшили площу та змінили екстер’єр та інтер’єр закладу, інформує прес-служба ресторану швидкого харчування.


В оновленому черкаському ресторані передбачено 129 місць для відвідувачів в основному залі та 68 – на терасі, що дозволить обслуговувати близько 4800 гостей щодня. В реконструйованому «McDonald's» працюють 82 співробітника.

– Площу оновленого ресторану було збільшено на понад 100 кв. м. Це дозволило зробити більшу кількість місць для відвідувачів та забезпечити ще комфортніше перебування кожному, хто прийде до «McDonald's» у Черкасах, – зазначає старший директор з розвитку бізнесу «McDonald's» в Україні Андрій Лук'яненко.

Під час реконструкції черкаського «McDonald's» було змінено фасад будівлі: оновлено форму, матеріали та кольори екстер’єру.

Також відвідувачі можуть вже оцінити новий дизайн інтер’єру. Вперше в Україні був використаний стиль Easy, розроблений дизайнерами спеціально для «McDonald's». Цей стиль відрізняється простими лініями, які гармонійно поєднуються з яскравими кольорами. Зміни у закладі стосувались і меблів: у «McDonald's» тепер встановлені довгі та великі столи, за якими відвідувачі зможуть відпочивати великими компаніями.

Загалом, у реконструкцію закладу компанія інвестувала більше 15 млн грн.

Нагадаємо, що будівельники, які займалися реконструкцією закладу, анонсували відкриття 28 грудня. Однак у прес-службі «McDonald's» «Прочерку» повідомили, що з офіційною датою відкриття не визначилися, проте відомо, що захід відбудеться наприкінці 2013 року, про що обіцяли повідомити видання.

«Прес-служба компанії «McDonald's» в Україні завжди відкрита до запитань та готова максимально швидко надати необхідну інформацію», – запевнили тоді в компанії.

реклама

Коментарі  

 
+2 #5 Гурман 04.01.2014 01:49
ресторан??? а сколько у него Мишленовских звёзд??
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #4 Піщєблок 03.01.2014 13:11
Цитую незнайка:
Придорожная харчевня постепенно превратится в толковый ресторан в центре

Суперечливішого визначення - "ресторан швидкого харчування" - ще не зустрічав. А по ходу як вникнути, там ніколи не було ні "ресторану", ні "швидкого", ні тим більше - "харчування".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #3 незнайка 03.01.2014 12:41
Придорожная харчевня постепенно превратится в толковый ресторан в центре
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Н2о 03.01.2014 12:17
ну вот,открыли,а Прочерк переживал.... чего было пиреться журналистам на объект,который был в стадии ремонта?? :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Фугас 03.01.2014 12:16
Со слов знакомой, увеличение общей площади на "удобности" зала никак не отразилось, что бы не сказать, что стало хуже (теснее). Говорит, теперь больше напоминает советскую столовку. Пойду, гляну. Ну а то, что снаружи - хорошо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100