У ніч підрахунку голосів на засіданні окружної виборчої комісії № 194 в Черкасах довірена особа кандидата в нардепи Михайла Поплавського супроводжував липового оператора державної телерадіокомпанії «Рось». Це видно з відео, яке оприлюднив на своїй сторінці у «Фейсбуці» журналіст телеканалу Валентин Чернявський.


На зйомки засідання окружкому № 194 була зареєстрована група ТРК «Рось» у складі журналіста Валентина Чернявського та головного оператора Олега Клименка. Втім, прийшовши на засідання, вони зустріли там хлопця з камерою, який мав посвідчення оператора ТРК «Рось». Свого «колегу» вони не впізнали. На прохання Валентина Чернявського продемонструвати посвідчення, липовий оператор почав його ховати. На будь-які питання з боку офіційних представників ЗМІ він відмовчувався. Зокрема, пояснювати, звідки в нього посвідчення «Росі», той відмовився зі словами «це вас не повинно хвилювати».

Супроводжував липового оператора одна з трьох довірених осіб Михайла Поплавського – директор Інституту готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Валерій Кушнарьов.


Він зазначив, що телефонуватиме директорові «Росі», аби той підтвердив працевлаштування оператора на ТРК. Цікаво, що гендиректором він назвав не Олександра Трухманова, а Дениса Колесника (колишнього ведучого телеканалу, – ред.)

1

Зрештою Валентин Чернявський звернувся до правоохоронців, аби ті посприяли, щоб липовий оператор продемонстрував своє посвідчення. Однак представники міліції втручатися у конфлікт відмовилися та порадили Валентину звернутися до дирекції ТРК.

Як вдалося з’ясувати Валентинові Чернявському, липовим оператором ТРК «Рось» був студент другого курсу Київського національного університету культури і мистецтв Ростислав Кисельов.

Фото Ростислава Кисельова з соцмережі «Вконтакті»

Фото Ростислава Кисельова з соцмережі «Вконтакті»


Директор ТРК «Рось» Олександр Трухманов коментувати «Прочерку» ситуацію навколо липового посвідчення відмовився, аргументуючи це браком часу.

– Я зараз не маю часу. Дзвоніть до мене з понеділка, – порадив він.

У відділі кадрів наявність позаштатних операторів не підтвердили.

реклама

Коментарі  

 
+9 #24 таки да 27.12.2013 17:48
Цитую Телеглядач:
Коли Чернявського зняли з ефіру "Країна яка нам потрібна" я взагалі перестав навіть вмикати Рось, не те що б дивитися

А я недавно спробував подивитись. Вжахнувся від естетично відповідної Маї КиєнКо. Капєц
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #23 Kaspersky 22.12.2013 13:04
[quote name="nod"...Пацану років двадцять не більше. Не розуміє ще що можна, а що ні. Всього лише робить свою роботу, знімає те, що скажуть. Так - випадковий персонаж. Тож не на того кидаєтесь, друзі, і не там крайніх шукаєте! nod прав, таки он полный д*рак, делать такую съёмку фотиком за 50 штук гривенных :lol: Телу даж в голову мысля не пришла что могут и разбить. Хотя, думаю, родители новый бы купили. Вот перед Вами будущее Украины - средства есть а мозгов нет 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #22 nod 22.12.2013 01:13
Читаю й дивуюсь - мені здається ви вже не знаєте кого б ще звинуватити, навіть не розумію в чому, - чи то в провалі Булатеького, чи може, в тому що життя у вас відстійне. Пацану років двадцять не більше. Не розуміє ще що можна, а що ні. Всього лише робить свою роботу, знімає те, що скажуть. Так - випадковий персонаж. Тож не на того кидаєтесь, друзі, і не там крайніх шукаєте!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #21 Сеня Рудик 19.12.2013 21:09
Ыз останнього абзацу можна зробити висновок, що домовленысть з директором була...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #20 Зеленый пес 19.12.2013 19:33
Ребята, да сколько ж вы терпеть будете этого ум....нного директора? Скоро гопота с казбета будет ходить уже с удостоверениями "Роси", он их на леденцы будет менять. Он же неадекватен, ладно если сам пострадает за подобные нарушения, но ои вам навредить может..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #19 yazon din alt 19.12.2013 19:31
Пацанчик - просто ...... Раскается - может ещё стать человеком. Но в глаза людям после этого смотреть - ох и тяжко будет. А нет - придётся оскотиниваться окончательно, на компромиссах с совестью уже не выехать. Вот так ЗЛО коробит людей по образу и подобию своему... А ТОВАРИЩ ПОПЛАВСКИЙ и вся голубая челядь, организовывавша я скупку голосов - УГ.....НИКИ. И ОТВЕТЯТ по Закону. Рано или поздно. Во главе с Тулубом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #18 Олег Сергеевич 19.12.2013 17:26
А чего вы ожидали? На основании данных таких вот операторов штаб Поплавского отслеживал кому давать +150 грн., а кто их прокинул.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #17 Сеня Рудик 19.12.2013 15:41
Олег Клименко справжній головний оператор РОСі і журналість з ним справжній, а хлопці в кадрі абсолютно ліві, від ПОпдавка. Поплавок на всі дільниці засилав лівих "журналістів. Зокрема на дільниці 710979 (школа №12) були 2 мордовороти ніби-то із МОЛОДЬ ЧЕРКАЩИНИ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #16 Ivanchuk 19.12.2013 12:17
Чи зацікавляться, нарешті, відповідні органи ситуацією на "Росі" в цілому, і, зокрема, тим, за які гроші і в якій кількості нинішнє так зване керівництво ОТДТРК вже пороздавало непрацюючим липових посвідчень державної установи?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #15 МихМих 19.12.2013 11:30
Цитую МахМах:
... оператор с Ростика классный! :D

Вы это там в Поплавке скажите :D Наслышан о его операторских способностях :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100