Голова Черкаської ОДА Сергій Тулуб вважає, народні депутати України Леонід Даценко, Ірина Геращенко, Віктор Тимошенко та Микола Томенко не зустрілися з ним учора, бо «не наважилися на це».

Свою думку про те, чому вчора так і не відбулася зустріч між губернатором і народними обранцями, Сергій Тулуб розповів журналістам на прес-конференції.

На думку Тулуба, нардепи «проігнорували» зустріч.

– Я думаю, що незважаючи на різні політичні погляди, посади, насамперед ми маємо залишатися порядними людьми, базувати наші стосунки на толерантності, взаємоповазі… А я хочу сказати, що саме ці народні депутати вже неодноразово проявляли свою неповагу та зневажливе ставлення. То вони вибивають двері, то звинувачують у руйнації якоїсь хатинки, яка, до речі, вже працює! Я вже мовчу про те, що вони давно перейшли межу цинізму! За їхніми ж словами, Тулуб перебуває у відпустці… І в той же час він знищує облдержадміністрацію.. Це ж їхні заяви! Я хочу сказати, що це просто цинічно і просто неправда... – обурився Тулуб.

Також він додав, що нардепи «намагалися уникнути» зустрічі з ним.

– От подивіться: їх очікують у прес-центрі, всі зібралися. І те, що я там не сидів, як хлопчисько, і не чекав, це ще не значить, що я не був! Але вони влаштували прес-конференцію там десь на підходах, в коридорах тощо… І це ще раз підтвердило те, що вони прийшли не за порозумінням і не для того, щоб якось шукати шляхи, а просто попіаритися… Вони хотіли там влаштувати свою якусь гру. А я не був і не буду об’єктом їхніх ігрищ! Так що хай шукають собі інших пригод в іншому місці, – побажав заочно народним депутатам Сергій Тулуб.

Губернатор зазначив, що сам неодноразово був депутатом, тож «знає ціну їхнім уподобанням і словам».

Нагадаємо, що вчора директор департаменту суспільно-політичних питань та регіональної політики ОДА Юрій Тимошенко пояснив нардепам відсутність губернатора на прес-конференції тим, що вони запізнилися на 20 хвилин. Мовляв, Сергій Тулуб прийшов вчасно, проте жоден із народних обранців вчасно на зустріч не з’явився.

реклама

Коментарі  

 
+7 #6 Нестор Іванович 28.01.2014 19:30
Депутати так не наважились, що *еройські підштаники сьогодня жодна хімчистка міста небере - сильно воняють.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 Фугас 28.01.2014 18:30
Эта речь мне сильно напомнила сценку из КВН, где после игры сборная Беларуси забивала голы в ворота сборной ФРГ, не вошедшие в матч.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Степан Бандера 28.01.2014 17:58
Леонід Даценко, Ірина Геращенко, Віктор Тимошенко та Микола Томенко це агенти
........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 украинец 28.01.2014 17:58
.... здесь кому нужен. Пока не поздно уходи сам!!!!!!!1
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Йо-ма-йо 28.01.2014 17:46
Сам ти .....!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #1 Loki 28.01.2014 17:40
Ну он прям как виртуальная частица - самого нигде нет, но его действия все ощущают! ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100