Голова Черкаської ОДА Сергій Тулуб вважає, що відома журналістка Тетяна Чорновол вимагала скасування закону про наклеп, бо «по цьому закону вона повинна відповідати за всі публікації». Про це губернатор заявив на сьогоднішній прес-конференції.

– І це її персональна відповідальність! Я не маю наміру позиватися до неї. Треба пожаліти хвору людину… Я ж думаю, ви бачили документи, де які надруковано в ЗМІ? Щодо неврівноваженості цієї особи… Так що ми з вами добре знаємо, як можна підроблювати документи будь-які проти будь-якої людини. Думаю, Тетяна знає з власного досвіду, але прецедент так вважати в мене є… – зазначив Сергій Тулуб.

Також Сергій Тулуб прокоментував звинувачення Тетяни Чорновол на адресу рідних губернатора. Нагадаємо, вона заявила, що його зять був засуджений за зґвалтування.

– Тут простий коментар: чорний піар, брехня. Але подана і зроблена якраз у такий час, у такому місці, як кажуть, «здобрена пікантною темою». От і все, – прокоментував голова ОДА.


реклама

Коментарі  

 
+3 #7 Василь Миколенко 29.01.2014 14:58
Бо БОЯГУЗ!!!
Злякався такої маленької тендітної Україночки!!!
Зл...ії паруються і бояться правди...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-13 #6 ОЛ 29.01.2014 07:04
Правильно, Опускаться до уровня неур......ной журналистки не к лицу главк области, у него есть чем занятся, а если на каждую черновол обращать внимание...на заборах тоже много чего написано, умный человек должен отличаться умением фильтровать информацию, а ущербным только языки дай почесать, на каждый рото замок не оденешь
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #5 ШоЗа 28.01.2014 23:20
Правильно. А то кто знает, что у этой журанлистки еще припасено.
Зять, хатынки - это так, мелочи. Комариный укус.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
 
 
+16 #3 ТТ 28.01.2014 21:26
....

Не знаю, може *ерой і хворий на кліптоманію, але схоже на те, що жаліти його ніхто не стане, хібащо подільники, і то, із страху, щоб їх не здав.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #2 oleg 28.01.2014 21:09
Ну чого так - позивайся. Можливо під час позову ми дізнаємось іще більше.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 Язвига 28.01.2014 20:55
Все логічно. Після заяви про можливу підробку документів... В ЗМІ про Чорновол - свята правда, а про нього самого - один лиш чорний піар.Отакої.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100